מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגום פתאומירבקה24/05/2010
שלום
אני אמא בת 27 אם לשני בנים ילד בן ארבע והקטן בן שנה,לפני שבועיים התחלתי להבחין שבני הגדול בן הארבע החל לגמגם,חשוב לציין שהוא נולד בלידה רגילה,הריון תקין,והתפתחות תקינה.שאלתי את הגנננת האם שמה לב שבני מגמגם אמרה לי שהיא לא רואה שום דבר יוצא דופן.בהתחלה ששמתי לב לגמגום הערתי לו הערות בטון כועס כמו:למה אתה מדבר ככה?תדבר יפה!אחרי הההערות שלי שהמשיך הגמגום,הוא היה מגמגם ואז מבקש סליחה ושם יד על הפה.עכשיו הפסקתי להעיר לו ושהוא מבקש סליחה אני אומרת לו שהוא לא צריך לבקש סליחה והוא יכול להמשיך לדבר רגיל.אחרי התייעצות בקופת חולים שלחו אותי לקלינאית תקשורת ואני עכשיו ממלא טפסים!אני מאוד מודאגת ולא מבינה מה קרה פתאום.חוץ מזה הילד מאוד בייעתי עם אוכל.אם אני לא מבטיחה משהו בתמורה לזה שהילד יאכל הוא לא אוכל כלום.בעבר הייתי גם מענישה אותו אם הוא לא היה אוכל!עכשיו כבר לא
סליחה על אורך השאלה אבל אם אפשר בבקשה להסביר לי מה קרה לילד שלי
תודה וסליחה על האורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי???????
רבקה25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמגום
ענת תבור25/05/2010הניה שלום,
לגבי הגמגום, אני מבינה שאת בהמתנה לאבחון בקופ"ח. חשוב שקלינאית תקשורת תשמע אותו ותוכל לתת לו ולכם ההורים הדרכה מסודרת בנושא. בינתיים - ממליצה לך לקרוא תשובתנו ל"שאלות נפוצות " בנושא - עם דגש - לא להעיר לילד על אופן דיבורו.
מכיוון שאת מתארת תחומים רבים שבהם ילדך מתקשה להתנהל איתם, הייתי ממליצה לך ליצור קשר עם יועצ/ת חינוכי/ת לגיל הרך או פסיכולוג/ית ילדים - דרך המועצה/עירייה, דרך הגן או באופן פרטי ולהתייעץ עימו בכל הנושאים הללו יחד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)