בת שלוש שהחלה לגמגם אך מאד מודעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלוש שהחלה לגמגם אך מאד מודעת
    עינת
    28/05/2010

שלום
    בתי בת 3 ולפני 3 שבועות נולד לנו בן , קדם לכך אשפוז שלי ועוד שבועיים אשפוז בפגייה, אי לכך לא הייתי הרבה בבית, לרוב דאגנו שבעלי יהיה איתה ולא השארנוא יתה עם בייביסיטר בכדי למזער נזקים

לפני כמה ימים היא החלה לגמגם, לפי מה שקראתי באינטרנט זהו חוסר שטף התפתחותי, קראתי והבנתי מה אנחנו ההורים צריכים לעשות וכיצד להתנהג.

אך הבעיה שלי שהמון פעמים שהיא נתקעת אזי היא מפסיקה נסות ואומרת לי "אני לא מצליחה לדבר, אני צריכה ללכת לרופא" עם זה קשה לי להתמודד ,היא מאוד מודעת ככל הנראה,חשוב לציין שאף אחד לא מעיר לה כולל הצוות בגן, כיצד אני אמורה להגיב אם בכלל למשפט כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצוקה בגמגום

ענת תבור
    28/05/2010

במצב כזה שהיא מביעה מצוקה, אכן מראה על מודעות גבוהה - עליך להיענות לה ולתמוך בה - ולכן יש לפנות לאבחון קלינאי/ת תקשורת בהקדם. בנוסף, בשל הקשיים הרגשיים המתלווים לעניין, הייתי ממליצה לכם לפנות במקביל גם לייעוץ בתחום ההתפתחותי-רגשי (עם פסיכולוג/ית ילדים או התפתחותית).

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו