מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב!רציתי לדעת אם יש פתרון לרוקשי רמת גן19/07/2010
אשר ניתז מהפה בזמן דיבור?אני בן 35 ללא רווחים בשיניים!שמתי לב שאני יורק כאשר אני מדבר!האם דיבור איטי יכול לעזור או טכניקה מסוימת שאפשר להפעיל בזמן הדיבור?תודה רבה ואני מקווה שאני בפורום המתאים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוק
חן לדרר20/07/2010שי שלום
יציאת רוק בזמן דיבור יכולה לנבוע מהגייה בין שינית של חלק מההגאים (למשל אם כשאומרים ס הלשון מציצה מבין השיניים), הפרעות דיבור אחרות ובמקרים מסוימים גם ריבוי רוק.
מומלץ לפנות לאבחון קלינאית תקשורת שתוכל לאבחן מה הסיבה למצב ובהתאם לכך לתת לך הדרכה או להמליץ על טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!רציתי לאמר שאני לא סובל
שי20/07/2010מבעיית היגוי כלשהי!לדעתי יש לי ריבוי רוק בפה באופן קבוע גם כשאני לא מדבר!האם יש פתרון לכך במפגש אצל קלינאית תקשורת או אצטרך ללמוד לחיות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבוי רוק
ז'קלין סקרן מנסור21/07/2010שלום שי
בכל מקרה כדאי לעבור אבחון ע"י קלינאית תקשורת כדי לבדוק את הבליעה ורצף הבליעה של הרוק . אם ריבוי הרוק הוא לא מתלווה לבעיות דבור/ היגוי, יתכן והוא קשור למוטוריקה לקויה של איברי הדיבור ( לשון ,לחיים....) או לקשיים בבליעה. אחרי האבחון היא תמליץ על המשך טיפול או הפניה להמשך ברור ( למשל בירור בלוטות הרוק )
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)