מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיבור מאנפףרועי20/11/2007
שלום.
אני בחור בן 19 ויש לי בעיה של דיבור מאנפף מלידה ..
ליפני כ 4 שנים עשיתי ניתוח חיך שסוע שאמור היה לסדר את הבעיה אך הניתוח לא צלח !!
ליפני כחודש שוב עשיתי את אותו הניתוח ולאחר שבוע החלמה ישתנה לי הקול !!!
היום לאחר חודש אני מבחין בכך ששוב חוזרת לי הבעיה של הדיבור מהאף .
מה יכולה ליהיות הבעיה ?? ולאן אני צריך לפנות .??
יש לציין כי אני בחור בן 19 וזה דבר שממש מפריע לי בחיי היום יום וגורם לי לחוסר בטחון עצמי בכל הקשור לחיי חברה וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור מאנפף
חן לדרר20/11/2007רועי שלום
מתאורך אני מבינה שמדובר בבעיה במבנה החייך הגורמת לאנפוף. רצוי להתיעץ עם קלינאית תקשורת המתמחה בבעיות חייך. קלינאית התקשורת תוכל לבדוק האם הסיבה לאנפוף כרגע הינה המבנה או הרגל. במידה ומדובר בהרגל ניתן ללמד דיבור טוב יותר.
היכן נותחת? בחלק מבתי החולים יחידת החייך כוללת קלינאית תקשורת שזו עבודתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי22/11/2007נותחתי בבית חולים מדיקל סנטר , אבל אני מטופל בבית חולים מאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חן25/11/2007הי רועי
אם הינך מטופל בבי"ח מאיר הינך בידיים מצויינות. כדי להתיעץ עם אריאלה נחמני, היא קלינאית תקשורת המתמחה בנושא חייך ותוכל לתת תשובה מדויקת יותר
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)