גמגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום
    חנאן
    19/09/2010

שלום
    יש לי בעיה בדיבור לא זוכרת בדיוק ממתי אבל בגיל 12 התחלתי להרגיש אותה לפני זה לא זוכרת אם היתה בכלל . יש הרבה מילים שאני לא יכולה להגיד בכלל ויש מילים שאני חוזרת עליהן הרבה פעמים אם אני מדברת עם אנשים שאני מכירה או עם קבוצה קטנה הגמגום חלש יש אבל חלש אבל אם אדבר עם קבוצה גדולה יש הרבה מילים שאני לא יכולה להגיד(יתכן שזה מחוסר ביטוח עצמי?! אבל בד"כ זה קורה אפילו עם ההורים שלי ועם הקרובים ..).
    אני עכשיו בת 26 והדבר הזה מאוד מזיק לי בהרבה דברים במיוחד בראיונות עבודה ( יש לי תואר ראשון )אני מאוד מתקשה בראיון קבוצתי .
    אני רוצה לשאול אם יש פתרון לבעיה זו ?!
    אם יש פתרון תשלחי לי בבקשה לאן אפשר לפנות
    האם פסיכולוג עוזר גם כן?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום

הוספת תגובה

• גמגום

חן לדרר
    20/09/2010

חנאן שלום
    בהחלט מומלץ לפנות לקלינאית תקשורת לאבחון וטיפול. לשם כך עליך לבדוק בקופת החולים שלך האם ממנים טיפול . אם כן הם יפנו אותך למכונים רלוונטיים. במידה ואינם ממנים טיפול עליך לפנות באופן פרטי
    פסיכולוג בהחלט יכול להוסיף לטיפול. בטיפול ק"ת עובדים על טכניקות לשיפור שטף הדיבור והתמודדות עם קשיי השטף. פסיכולוג יכול לעזור בניית ביטחון עצמי וגורמים נוספים המשפיעים על שטף הדיבור

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת גמגום

עומר
    23/09/2010

שלום לך

ניתן למזער עד מאוד את התחושות שיש לך מהגמגום
    שילוב של כמה סוגי טיפולים ידוע כמועיל מה שהיה לפחות אצלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו