מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגוםחנאן19/09/2010
שלום
יש לי בעיה בדיבור לא זוכרת בדיוק ממתי אבל בגיל 12 התחלתי להרגיש אותה לפני זה לא זוכרת אם היתה בכלל . יש הרבה מילים שאני לא יכולה להגיד בכלל ויש מילים שאני חוזרת עליהן הרבה פעמים אם אני מדברת עם אנשים שאני מכירה או עם קבוצה קטנה הגמגום חלש יש אבל חלש אבל אם אדבר עם קבוצה גדולה יש הרבה מילים שאני לא יכולה להגיד(יתכן שזה מחוסר ביטוח עצמי?! אבל בד"כ זה קורה אפילו עם ההורים שלי ועם הקרובים ..).
אני עכשיו בת 26 והדבר הזה מאוד מזיק לי בהרבה דברים במיוחד בראיונות עבודה ( יש לי תואר ראשון )אני מאוד מתקשה בראיון קבוצתי .
אני רוצה לשאול אם יש פתרון לבעיה זו ?!
אם יש פתרון תשלחי לי בבקשה לאן אפשר לפנות
האם פסיכולוג עוזר גם כן?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום
חן לדרר20/09/2010חנאן שלום
בהחלט מומלץ לפנות לקלינאית תקשורת לאבחון וטיפול. לשם כך עליך לבדוק בקופת החולים שלך האם ממנים טיפול . אם כן הם יפנו אותך למכונים רלוונטיים. במידה ואינם ממנים טיפול עליך לפנות באופן פרטי
פסיכולוג בהחלט יכול להוסיף לטיפול. בטיפול ק"ת עובדים על טכניקות לשיפור שטף הדיבור והתמודדות עם קשיי השטף. פסיכולוג יכול לעזור בניית ביטחון עצמי וגורמים נוספים המשפיעים על שטף הדיבור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת גמגום
עומר23/09/2010שלום לך
ניתן למזער עד מאוד את התחושות שיש לך מהגמגום
שילוב של כמה סוגי טיפולים ידוע כמועיל מה שהיה לפחות אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)