מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגום ילדה בת 7 ...מיכל11/10/2010
שלום .. בתי בת ה 7 מגמגמת ..מגיל 5 בערך מאז המלחמה פחות או יותר . היו תקופות שזה היה חולף לה ... ובא בצורות שונות של גמגום ... הייתה בטופלת כמה פעמים אצל קלניקאית תיקשורת לא באופן קבוע ... יש לציין שהיא דיברה חלק עד גיל 5 ... קשה לי לשמוע אותה מעירה לה לפעמים לא בכוונה .. היא בכיתה א וכבר מודעת למצבה ......... השאלה אם אפשר לעזור לה כי היא נורא סובלת מזה הביטחון העצמי שלה בריצפה ..... היא ילדה מאוד חכמה .. יש מצבים שהיא מדברת חלק ללא שום בעיה ופתאום היא שוב מתחילה ... לא הצלחנו להבין מאיפה הבעיה ממה היא חוששבת .... היא אומרת רצוף את האות ק ' כ' מ' ב ' צ מה אפשר לעשות ???? תודה .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום ילדה בת 7 ... - תגובה
ז'קלין סקרן מנסור11/10/2010מיכל שלום
מתיאורך , לא הבנתי למה היא לא מטופלת באופן סדיר , פעם בשבוע אצל קלינאית. ? זו החלטה שלכם או של הקלינאית? יכול להיות שהלינאית חושבת שמצבה אינו קריטי ומספיק הדרכה .
תתיעצי עם הקלינאית שלכם, היא מכירה את הילדה ,ותשאלי את השאלות שמטרידות אותך.
בקשר לשאלה שלך לגבי מודעות , גליות, בטחון עצמי , השתתפות וכו... : בטפולי גמגום אנו מתייחסים לכל המרכיבים האלה אשר מלווים את הילד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גמגום ילדה בת 7
מיכל12/10/2010שלום זקלין .... היא לא מטופלת כרגע אצל קלינקאית תקשורת מיוזמתי.... היא לא כל כך היתחברה לקלניקאי הוא היה בן.... ולא היו עוד אופציות דרך כללית .....ואני מחפשת מישהי טובה בתחום ושהיה לה נוח איתה אפילו באופן פרטי אני מאשקלון אם את מכירה אשמח מאוד עם תעזרי לי ............. .. ובקשר לטיפול בגמגום שמטפל בכול הבעיות שמבסיב חוסר הביטחון וכו' הכוונה לטיפול אצל הקלניקאית עצמה ????? פשוט הוא רק היה משחק איתה בכול מיני מישחקים שזה היה לדעתי ילדותי ולא טיפל בבעיה ......... אני צריכה מישהי שתבין את הבעיה כמו שצריך ... הוא גם לא היה דובר עיברית כמו שצריך בקיצור לא היה את החיבור הנכון בנינו אז הפסקתי ............. וכמובן שאני מעויינת מאוד להמשיך איתה באופן סדיר ... תודה לך ..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גמגום ילדה בת 7 - תגובה
ז'קלין סקרן מנסור12/10/2010שלום מיכל
תוכלי לקבל רשימות לטפול פרטי דרך הקופה , או להיעזר בסניף הדים באשקלון ( יכול להיות שהם מכירים קלינאיות לתחום זה באזור או בסניף עצמו).
יש לציין שחלק רב מהטיפול של תקשורת מועבר דרך משחקים למטרה מסוימת וכדאי להעלות כל נושא שאת לא מתלבטת לגביו עם הקלינאי/ת המטפל/ת בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)