מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך בוחרים קלינאית תקשורתעדית27/11/2007
שלום
בני בן שלוש וידוע לי שיש צורך בטיפול אצל קלינאית תקשורת אבל אני לא יודעת כיצד בוחרים ?
האם יש שאלות מסוימות שחשוב לשאול לפני שקובעים עם קלינאית , האם אפשר להמליץ לי על קלינאית תקשורת באזור מגוריי ( בקעת אונו) ומה הם היתרונות ,אם בכלל ,לטפל אצל קלינאית תקשורת באופן פרטי או דרך קופת החולים ( מכבי ) .חשוב לי שהמקום של הטיפול יהיה נעים ומזמין את הילד לשיתוף פעולה ולא מרתיע את הילד כאילו שבא לביקור אצל רופא - איך יודעים את זה מראש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת קלינאית תקשורת
חן לדרר28/11/2007עידית שלום
ראשית את צריכה להתחיל מאבחון של קלינאית תקשורת מאחר ולסוג הבעיה יש השפעה על הבחירה. ברוב המקרים מכונים של קלינאיות תקשורת לא נראים כמו מרפאת רופא כך שלא יהיה קישור לנושא. חשוב מאוד שאת לא תצייני קישור זה (אפילו לא על דרך השלילה 'זה לא רופא')
לגבי פניה פרטית או דרך הקופה זה בעיקר שיקול כלכלי. רוב הטיפולים הינם ממושכים וחשוב לקחת זאת בחשבון מבחינת הוצאה. קלינאיות תקשורת שעובדות בקופות החולים או בהסדרים עימם הינן אותן קלינאיות שעובדות באופן פרטי. לרוב ההבדל העיקרי הינו שבמקומות ציבוריים לא תוכלי לבחור את הקלינאית הספציפית שתטפל בבנך.
היתי ממליצה לך בשלב ראשון להתחיל בתהליך ואם מסיבה כלשיה את מרגישה שאינך מרוצה אז להתחיל לחפש באופן ספציפי. במידה ואת מעונינת לפנות באופן פרטי באפשרותך להכנס לאתר אגודת קלינאי התקשורת בישראל (www.ishla.org.il) ושם תוכלי לאתר קלינאיות תקשורת באזור מגורייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)