טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 16 ואני לא הוגה נכון את האותיות הללו:צ,ש,ס. מאז ומתמיד הייתה לי תבעיה הזאת הלכתי ל3-קלינאיות מאז שהייתי ילדה והן אף פעם לא עזרו לי כמה שניסיתי זה לא עזר לי. לא תמיד מבינים את מה שאני אומרת ואני לא מרבה לדבר בשיעורים אפילו שהמורה פונה אליי. ועכשון אני רוצה ללכת קלינאית ואני רוצה לדעת אם זה לא מאוחר ואם היא יכולה לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הצלחת טיפול בהיגוי תלויה בכמה גורמים: יכולת פיזית שלך להפיק נכון את הצלילים הנ"ל (מה שיש לרוב האנשים), שתוף פעולה שלך עם הקלינאית, תרגול רב בבית - וזה הדבר החשוב ביותר: מוטיבציה ולקיחת אחריות. נסי לחשוב מה היה בטיפולים הקודמים, שמנע את הצלחתם, והאם משהו כעת השתנה - אם זה עניין שלך, שאת רוצה יותר ומוכנה לשנות הרגלים וזה חשוב לך - שווה לפנות שוב לטיפול. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר