מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בביטוי האות ג'noa16/01/2011
שלום!
יש לי בעיה שאיני יודעת איך לבטא את האות ג' בצורה נכונה, אני אומרת בצורה לא נכונה מילים כמו- ג'ינס, ג'וק וכדו'. היתה לי בעיה כזו פעם עם האות ז' עד שהבנתי שצריך להגיד זאת "דז" (=ז').
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבטא את האות ג' בצורה נכונה.
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בביטוי האות ג' - תגובה
חן לדרר16/01/2011נעה שלום
לא ניתן לת לך המלצות בפורום מבלי לבדוק מה בדיוק הבעיה.
עליך לפנות לאבחון קלינאית תקשורת שתוכל לראות במה מתבטאת הבעיה והאם זה מצריך טיפול או רק הדרכה קצרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
noa16/01/2011תודה על התשובה,
אך בכל זאת תוכלי לייעץ לי אילו אותיות אני צריכה להגות כדי ליצור את הצליל ג'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, - תגובה
ענת תבור16/01/2011נעה שלום,
הצליל ז' דומה להפקת "ש" עם תוספת של הרעדת מיתרי הקול. בשביל להפיק ג' - מוסיפים "ד" לז'. /dg/.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... ועוד משהו...
noa16/01/2011ז"א שהמילה ג'ינס צריכה להתבטא כמו דשינס?
ןהמילה ז'ק כמו שק? כאשר את הש' מרעידים?
ואיך בדיוק מרעידים את הש'?
תודה רבה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... ועוד משהו... - תגובה
ענת תבור16/01/2011קשה להסביר באינטרנט, אבל זה כמו ההבדל בין "פ" ל"ב", "ת" ל"ד", או "ס" ל"ז" - אברי ההיגוי (שפתיים, לשון) נמצאים במקום זהה, רק מתווספת קוליות. שימי יד על מיתרי הקול ותרגישי רעד בצלילים ה"קוליים" (ב,ד,ז,ג וכד').
בכל מקרה, אם זה קשה, תמיד תוכלי לקבל הסבר מדוייק והנחיות לתרגול אצל קלינאי/ת תקשורת וכך תדעי שההפקה מדוייקת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
noa16/01/2011אבל האם זה נכון מה שרשמתי בהודעה הקודמת בדבר היגוי המילה?
ג'ינס= דשינס ז'ק= שק
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל.. - תגובה
ענת תבור16/01/2011כן, רק בתוספת קוליות כמובן, שהופכת את הצליל ש להשמע אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
noa16/01/2011תודה רבה!!! מקווה שאצליח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)