מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגום ומה כדי לעשות לגבי זהגיא20/02/2011
עשיתי קצת מחקר היום באינטרנט
שאלתי שאלות בפורומים והסבירו לי שבגלל שאני מגמגם קל והבעיה שלי הרבה הרבה יותר פסיכולוגית מאשר פיזית אז כדאי ללכת לפסיכולוג....ואז שאלתי עוד שאלות והמליצו על פסיכולוג קוגניטיבי התנהגותי.....ואני רוצה לשלב קלינאית תקשורת....
האם יש הבדל בין פרטיים לבין קופות חולים? האם ההבדל הזה הוא משמעותי? ואיך אפשר למצוא בקופות חולים אנשים מוכשרים לפחות ברמה של הפרטיים....
שהייתי קטן הלכתי לקלינאית בגיל 16 והיא עזרה לי אבל לא פתרה תבעיה בכלל
היא עבדה איתי על נשימות וזה ממש חשוב אבל הבעיה שלי היא הרבה יותר פסיכולוגית תסכול עצבים מתח וכל מה שנוגע לאחרי או לפני שאתה מגמגם....
תני לי פתרונות בבקשה
אתן יכולות להמליץ לי על קלינאיות תקשורת טובות שבאמת יפתרו לי תבעיה?
דרך אגב אני היום בן 22(אפשר ללכת לקלינאית בגיל 22 דרך קופת חולים?)
שמעתי על תרופה חדשה בקשר לגמגום בשם פגקלון....האם אפשר להשיג אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום ומה כדי לעשות לגבי זה - תגובה
חן לדרר21/02/2011שלום גיא
פעמים רבות הטיפול המומלץ בגמגום הינו טיפול קלינאית תקשורת ובמקביל טיפול פסיכולוגי. בשלב ראשון צריך אבחון קלינאית תקשורת ואז יוכלו להציע לך המשך
ברוב הקופות ממנים טיפולי גמגום בכל גיל, ישנן שיטות טיפול שונות - חלקן מתמקדות יותר בטכניקות שטף ואחרות מות גם דגש על תחושות, המנעויות וכו'. תוכל לראות פרטים על שיטות שונות באמב,י (ארגון מגמגמים בישראל). אין אפשרות לתת המלצה ספציפית של מטפל אך באופן כללי יש ק"ת שמתמחות בכך בקופה ובאופן פרטי. באופן פרטי יש לך יותר אפשרות בחירה וגם העלות בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)