גמגום ומה כדי לעשות לגבי זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום ומה כדי לעשות לגבי זה
    גיא
    20/02/2011

עשיתי קצת מחקר היום באינטרנט
    שאלתי שאלות בפורומים והסבירו לי שבגלל שאני מגמגם קל והבעיה שלי הרבה הרבה יותר פסיכולוגית מאשר פיזית אז כדאי ללכת לפסיכולוג....ואז שאלתי עוד שאלות והמליצו על פסיכולוג קוגניטיבי התנהגותי.....ואני רוצה לשלב קלינאית תקשורת....
    האם יש הבדל בין פרטיים לבין קופות חולים? האם ההבדל הזה הוא משמעותי? ואיך אפשר למצוא בקופות חולים אנשים מוכשרים לפחות ברמה של הפרטיים....
    שהייתי קטן הלכתי לקלינאית בגיל 16 והיא עזרה לי אבל לא פתרה תבעיה בכלל
    היא עבדה איתי על נשימות וזה ממש חשוב אבל הבעיה שלי היא הרבה יותר פסיכולוגית תסכול עצבים מתח וכל מה שנוגע לאחרי או לפני שאתה מגמגם....
    תני לי פתרונות בבקשה
    אתן יכולות להמליץ לי על קלינאיות תקשורת טובות שבאמת יפתרו לי תבעיה?
    דרך אגב אני היום בן 22(אפשר ללכת לקלינאית בגיל 22 דרך קופת חולים?)
    שמעתי על תרופה חדשה בקשר לגמגום בשם פגקלון....האם אפשר להשיג אותה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמגום ומה כדי לעשות לגבי זה - תגובה

חן לדרר
    21/02/2011

שלום גיא
    פעמים רבות הטיפול המומלץ בגמגום הינו טיפול קלינאית תקשורת ובמקביל טיפול פסיכולוגי. בשלב ראשון צריך אבחון קלינאית תקשורת ואז יוכלו להציע לך המשך
    ברוב הקופות ממנים טיפולי גמגום בכל גיל, ישנן שיטות טיפול שונות - חלקן מתמקדות יותר בטכניקות שטף ואחרות מות גם דגש על תחושות, המנעויות וכו'. תוכל לראות פרטים על שיטות שונות באמב,י (ארגון מגמגמים בישראל). אין אפשרות לתת המלצה ספציפית של מטפל אך באופן כללי יש ק"ת שמתמחות בכך בקופה ובאופן פרטי. באופן פרטי יש לך יותר אפשרות בחירה וגם העלות בהתאם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו