מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות קשה!לי18/12/2007
שלום!
אני מאוד מתלבטת מה ללמוד...
מאוד מעניין אותי כל הנושא הרפואי/פרה רפואי, וכמעט הייתי נעולה על רפואת שיניים עד שדיברתי עם אחת והיא אמרה לא ללמוד את זה כי עובדים המון שעות והמשכורת לא משהו, והיא היתה הולכת על רוקחות.
אז דיברתי עם רוקחת! והיא אמרה לי שהיא וכל מי שסיים איתה את הלימודים עובדים בבתי מרקחת במכירת תרופות, ואם רוצים לעבוד במחקר / פיתוח תרופות זה בעצם לשפוך חומרים ממבחנה למבחנה כל היום... זה ממש לא נראה לי.
בקיצור, חברה שלי אמרה לי שהיא מכירה קלינאית תקשורת שמרוויחה ממש טוב, וחשבתי גם על התחום הזה, שנראה לי מאוד מעניין..
מטריד אותי מאוד נושא השכר, הביקוש לקלינאיות תקשורת ותנאי העבודה. אני לא רוצה לעבוד מהבוקר עד הערב, אלא עד אחה"צ. כמו כן, עד לאן יש אפשרות להתקדם מבחינת השכר וגם מבחינת העבודה עצמה? במה יש יותר ביקוש - תחום השמיעה או הדיבור? והאם צריך גישה טובה מאוד לילדים?
אשמח לקבל תשובות/המלצות כי אני מאוד מתלבטת ורוצה להירשם ללימודים באוקטובר 08...תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי הפרעות בתקשורת
ענת תבור18/12/2007לי, את מוזמנת לקרוא תשובה בפורום זה מ 2.12 שעונה על שאלותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)