התלבטות קשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה!
    לי
    18/12/2007

שלום!
    אני מאוד מתלבטת מה ללמוד...
    מאוד מעניין אותי כל הנושא הרפואי/פרה רפואי, וכמעט הייתי נעולה על רפואת שיניים עד שדיברתי עם אחת והיא אמרה לא ללמוד את זה כי עובדים המון שעות והמשכורת לא משהו, והיא היתה הולכת על רוקחות.
    אז דיברתי עם רוקחת! והיא אמרה לי שהיא וכל מי שסיים איתה את הלימודים עובדים בבתי מרקחת במכירת תרופות, ואם רוצים לעבוד במחקר / פיתוח תרופות זה בעצם לשפוך חומרים ממבחנה למבחנה כל היום... זה ממש לא נראה לי.
    בקיצור, חברה שלי אמרה לי שהיא מכירה קלינאית תקשורת שמרוויחה ממש טוב, וחשבתי גם על התחום הזה, שנראה לי מאוד מעניין..
    מטריד אותי מאוד נושא השכר, הביקוש לקלינאיות תקשורת ותנאי העבודה. אני לא רוצה לעבוד מהבוקר עד הערב, אלא עד אחה"צ. כמו כן, עד לאן יש אפשרות להתקדם מבחינת השכר וגם מבחינת העבודה עצמה? במה יש יותר ביקוש - תחום השמיעה או הדיבור? והאם צריך גישה טובה מאוד לילדים?

אשמח לקבל תשובות/המלצות כי אני מאוד מתלבטת ורוצה להירשם ללימודים באוקטובר 08...תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה!

הוספת תגובה

• לימודי הפרעות בתקשורת

ענת תבור
    18/12/2007

לי, את מוזמנת לקרוא תשובה בפורום זה מ 2.12 שעונה על שאלותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו