דיבור אדיש ואיטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיבור אדיש ואיטי
    אנונימי
    11/04/2011

שלום, אני בת 18 ומאז שאני זוכרת את עצמי מעירים לי על זה שאני אדישה, עכשיו אני לא יודעת איך זה בא לידי ביטוי כי אני לא מרגישה את זה וכששאלתי אנשים הם אמרו לי שהטון דיבור שלי רגוע, גם שאני כועסת למשל ושאין לי הבעות פנים.
    אנשים שכבר מכירים אותי התרגלו לזה שאני אדישה, אבל לאחרונה הכרתי אנשים חדשים ויוצא שכל יום לפחות שני אנשים מעירים לי על דיבור וחשיבה איטית ותמיד שואלים אותי לשלומי ולמה אני נראית עצובה ואני באמת משתדלת לחייך ולהיראות הכי שמחה שיש ועדיין ממשיכים לשאול אותי למה אני עצובה.
    כמו כן אם לא מיותר לציין קשה לי מאוד להביע את עצמי גם בדיבור וגם מבחינה תקשורתית (ליצור מגע עם אנשים, להראות התלהבות) וזה מציק לי
    מה אפשר לעשות בנידון וממה בעיה זו נובעת והאם היא מצריכה טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיבור אדיש ואיטי

הוספת תגובה

• דיבור אדיש ואיטי - תגובה

חן לדרר
    11/04/2011

תודה על פניתך, את מתארת תופעות שיכולות לנבוע מהרבה סיבות ואין אפשרות לאבחן על סמך תאור.
    לגבי הדיבור אפשר להגיע לאון קלינאית תקשורת ולראות האם מדובר בבעית דיבור או בגורם אחר. את יכולה גם לעבור אבחון פסיכולוגי כדי לבדוק את התחום הזה
    ובכל מקרה באפשרותך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך שמכיר אותך היכן כדאי להתחיל באבחון
    הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו