גמגום-האם יש טיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום-האם יש טיפול?
    חי
    02/05/2011

שלום!
    אני בן 14 וחצי ולפני 3 שנים גיליתי לקות בדיבור.
    כמובן שזה מאוד השפיע עליי לרעה והפחתתי בדיבור עם אנשים, קריאות מתוך הכתוב וכ'ו..
    מכיוון והבעיה הזו לא הייתה קיימת אצלי קודם אני עדיין מרגיש קושי בלדבר על זה עם אנשים ועוד לא התוודיתי על זה (אפילו משפחה קרובה).
    אני באמת מרגיש שלתופעה זו יש השפעה ענקית על החיים שלי בעיקר כי אני עדיין לומד בבית ספר ולכן אני נדרש לקרוא ולדבר כמעט כל יום.
    שאלתי היא, האם יש טיפול תרופתי? אני מעדיף לא להשתמש בטיפולים אלטרנטיביים וכדומה..
    כוונתי בטיפול תרופתי היא פשוט דבר שצריך לצרוך באופן קבוע וכך יוקל לי בדיבור.
    תודה, חי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום-האם יש טיפול?

הוספת תגובה

• גמגום-האם יש טיפול? - תגובה

ענת תבור
    03/05/2011

חי שלום,
    אני שמחה שאתה כותב. אני ממליצה לך לפנות לאבחון של קלינאי/ת תקשורת - אפשר באופן פרטי או דרך קופת חולים, ואז היא תמליץ לך מה אפשר לעשות, כשלא ידוע היום על טיפול תרופתי, אלא על טיפול שעובד על רכישת טכניקות לדיבור שוטף יותר וחיזוק שלך בדיבור מול אנשים. המטרה היא שלא תפסיק לדבר, במיוחד כשאתה מתבטא כל-כך יפה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו