מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגום-האם יש טיפול?חי02/05/2011
שלום!
אני בן 14 וחצי ולפני 3 שנים גיליתי לקות בדיבור.
כמובן שזה מאוד השפיע עליי לרעה והפחתתי בדיבור עם אנשים, קריאות מתוך הכתוב וכ'ו..
מכיוון והבעיה הזו לא הייתה קיימת אצלי קודם אני עדיין מרגיש קושי בלדבר על זה עם אנשים ועוד לא התוודיתי על זה (אפילו משפחה קרובה).
אני באמת מרגיש שלתופעה זו יש השפעה ענקית על החיים שלי בעיקר כי אני עדיין לומד בבית ספר ולכן אני נדרש לקרוא ולדבר כמעט כל יום.
שאלתי היא, האם יש טיפול תרופתי? אני מעדיף לא להשתמש בטיפולים אלטרנטיביים וכדומה..
כוונתי בטיפול תרופתי היא פשוט דבר שצריך לצרוך באופן קבוע וכך יוקל לי בדיבור.
תודה, חי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום-האם יש טיפול? - תגובה
ענת תבור03/05/2011חי שלום,
אני שמחה שאתה כותב. אני ממליצה לך לפנות לאבחון של קלינאי/ת תקשורת - אפשר באופן פרטי או דרך קופת חולים, ואז היא תמליץ לך מה אפשר לעשות, כשלא ידוע היום על טיפול תרופתי, אלא על טיפול שעובד על רכישת טכניקות לדיבור שוטף יותר וחיזוק שלך בדיבור מול אנשים. המטרה היא שלא תפסיק לדבר, במיוחד כשאתה מתבטא כל-כך יפה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)