טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה מקסימה בת 1.8 חייכנית,ערנית,חכמה וכו'. נעמדה והתחילה ללכת בגיל 9 חודשים, כרגע רצה בלי הפסקה הבעיה היא שהיא כמעט ולא מדברת. עוצר מילים שלה זה 5-6 חיות - צלילים שהם עושים + 10 מילים - שהיא גם אומרת אותם כשמבקשים אותה. האם זה מצביע אל בעיה כלשהי? מה אלי לעשות במצב זה? אני מאוד מוטרדת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאוד חשוב לפני הכל לבדוק מצב השמיעה והאוזניים ע"י רופא אאג. בנוסף מאוד חשוב לוודא את מצב ההבנה של השפה : איך מבינה הוראות פשוטות כמו תני לי , תני לאבא , קחי , תשימי .... איך ההבנה הכללית , איך התקשורת באופן כללי . לפי דיווחך היא החלה לדבר וישנן מילים גם אם זה חצאי מילים או קולות העיקר שזה קבוע. אם אין בעיות שמיעה וההבנה תקינה נצפה להתקדמות בהפקת המילים , תעקבי אחרי המצב ואם אין התקדמות תוכלי לפנות לאבחון .
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד