כתמי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי שמש
    רותי
    25/07/2011

היי, אני בת 30 ויש לי כתמי שמש על המצח (אולי פיגמנטציה) שהם די בולטים, כי אני מאוד בהירה. יש גם חלק קטן שנראה כאילו יש בו כתם לבן.

זה מאוד מפריע לי אבל אני לא רוצה להשתמש בחומרים כימיים מכל סוג שהוא על הפנים. יש דרך טבעית לטפל בכתמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי שמש

הוספת תגובה

תמונה

• כתמי שמש - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    27/07/2011

רותי שלום!

מאחר ואת לבנה את חייבת להשתמש כל הזמן בקרם הגנה -זה חובה. לגבי חומר טבעי לדעתי לא קיים בכלל .כאשר יש פיגמנטציה ההכי טוב זה ללכת לרופא עור כי רק להם יש את האפשרות לתת לך חומר פעיל.לא כדאי למהר ולהאמין בהבטחות של כל מיני גורמים אחרים כי רק במקרה זה הרופא עור יכול לעזור.
    מנסיון של שנים רק בידי רופא עור הפתרון האמיתי שאת צודקת שהוא כימי.כי מאוד קשה להיפטר מפיגמנטציה .ככל שהכתם חדש יותר כך יותר קל להיפטר ממנו ככל שהוא ישן יותר,יותר קשה להיפטר ממנו.

שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אז בבקשה תפני שוב!

ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה ועוד שאלה

רותי
    28/08/2011

תודה לך. האם עדיף לפנות לרופא עור מאשר לקוסמטיקאי פרא-רפואי?

התייעצתי גם עם רופא עור (שאמר שיתן לי מישחה בחורף ולא היה נחמד במיוחד) וגם עם קוסמטיקאי שנתן לי תשובה מפורטת. הקוסמטיקאי עובד עם מוצרים של חוה זינגבוים - האם את מכירה אותם? האם הם מומלצים?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    30/08/2011

רותי שלום!לרופא עור יש טיפול מאוד חזק ובטוח יעיל מאוד.חזק. את הטיפול לכתמים עושים בחורף.בהצלחה. ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כתמי שמש

שרון
    20/09/2011

היום בקוסמטיקה הרפואית יש תכשירים מעולים להבהרה, וממש לא חייבים לרוץ לרופא.
    מה גם שקוסמטיקאית טובה תדע להתאים לך טיפול נרחב, ולא רק טיפול מקומי, שרופא נותן.
    למשל, הרופאים לא אוהבים להתייחס לכל תופעות הלוואי של החומרים הפעילים, כמו אדמומיות, צריבה, יובש וכדומה. או אפילו לעובדה שחומרי הבהרה מגבירים את הרגישות לשמש.
    קוסמטיקאית רפואית אמיתית תדע לתת לך בנוסף לטיפול ההבהרה, גם תכשירים שיעזרו לתופעות הלוואי, תדע להתאים לך קרם לחות נכון ועוד.

בברכה
    שרון לוסטיג-לונטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו