רוצה ללמוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה ללמוד!
    אורי
    15/01/2008

שלום רב,
    אני בת 23 ומעוניינת להתחיל ללמוד איפור מקצועי, התחלתי לברר באינטרנט על כל מיני בתי ספר, כולם כמעט נותנים את אותם הדברים, ובערך אותו זמן לימוד... הבנתי שגם לך יש בית ספר אך אני מקווה שתוכלי להיות ריאלית בתשובתך, רציתי לדעת איזה בית ספר באמת נחשב לטוב ביותר?? אודה לך על תשובתך הכנה...
    בתודה מראש,
    אושרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ללמוד!

הוספת תגובה

• קורס איפור מקצועי

רוית אסף
    16/01/2008

היי אושרית/ אורטל

את צודקת שתחום בתי הספר שמציעים לימודי איפור נהיה רבוי ולכאורה נראה כי כולם מציעים אותו הדבר. אז מה עושים? איך בוחרים?, אני יכולה כמובן לספר לך על ההדגשים שלי מאוד חשובים, לדוגמא קורס איפור מקצועי בבתי הספר שלי הינו בפיקוח משרד התמ"ת, מה שמקנה לך תעודה רישמית של התמ"ת בסיום הקורס, כמו כן, שם ביה"ס, המוניטין, הניסיון חשובים מאוד. לתלמידיי קל יותר להשתלב תעסוקתית היות ו"רוית אסף" זה שם בעל מוניטין רב בעולם האיפור והיופי. צוות המורים שלי בקורס הינו המקצועי ביותר, אלו מאפרים שעובדים בתעשיה, בטלוויזיה ומוכרים בתחום. חוץ מזה, בוגרת שלי זכתה במקום ראשון באיפור יופי מקצועי בתחרות שהתקיימה בת"א בחסות התמ"ת ובה השתתפו בוגרים מכל בתי הספר לאיפור - נתון מלבב בהחלט! שימי לב לערכת העבודה שמציעים, אנחנו נותנים לתלמידינו מזוודת איפור עשירה ומקצועית.
    אני ממליצה לך לראות שיעור דוגמא, לשוחח עם תלמידות ואת כמובן מוזמנת גם אלי להתרשם.

אשמח לייעץ לך בבחירת מסלול הלימודים,

שלך,
    רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו