אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    נטלי
    07/09/2011

הייתי אצל קוסמטיקאית לא מזמן ויש לי אקנה והיא אמרה שכדאי ללכת לרופא לבדוק את זה כי יכול להיות שזה אקנה הורמונאלי כאילו היא קצת הסבירה לי על זה אבל לא בדיוק הבנתי, מה זה אומר...? זה רציני? איך מטפלים בזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    07/09/2011

נטלי שלום!

ראשית כל אין לך מה לדאוג כי זה ניתן לטיפול. כאשר יש חוסר איזון הורמונלי יש פצעוני וגם לפעמים שיעור יתר. קיימות הרבה תרופות שרופא צריך להתאים לך והם יגרמו לאיזון הורמונלי. כיום ניתן לטפל כך והתוצאות מצוינות!!.
    בגיל מסוים כבר העור מסתדר מעצמו וכבר אין צורךך בלקיחת תרופות.

לא חייב שהאקנה הוא כתוצאה מבעיה הורמונלית יכול להיות מתגובה אלרגית, חשיפה לחומרים מסוימים, סטרס ,שימוש בתכשירים לא נכונים וכו'.

רצוי באמת לגשת לרופא עור כי הוא ממש יכול לעזור לך.

בהצלחה ואל תדאגי !!

ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים

שירה
    11/09/2011

תראי באמת כדאי ללכת לרופא לדבר איתו על זה שיבדוק אותך כי כל טיפול הוא לכל אחת בהתאם לנתונים שלה אבל אני נגיד לוקחת גלולות נגד הריון פמינט וזה מאזן את ההורמונים וגם הפצעים מתחילים אצלי ככה עם השימוש, בקיצור באמת תלכי לרופא והוא יראה אותך ויתאים לך מה שמתאים לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לפרט בבקשה?

נטלי
    08/09/2011

נראה לי שזה לא אלרגיה כי זה בעיקר מופיע לקראת מחזור, כאילו יש לי גם בשאר החודש אבל זה בעיקר כשיש תקופות של מחזור... היא גם אמרה לי שזה כנראה זה... אז מה רופא עור יכול להמליץ? אני אקבע תור אבל נראה לי שזה יקח זמן אז אני רוצה להבין קצת מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה הורמונלי

שרון
    20/09/2011

מעטות הנשים שלא סובלות מפצעים בתקופת המחזור.
    לרוב זה באמת יעיד שהסיבה לפצעים היא על רקע השינויים ההורמונליים שמתרחשים בגוף.

אין לך מה לפחד, זה לא משהו נדיר ולא משהו כה נורא.
    אם מופיעים לך מספר פצעים בודדים, זה באמת לא אסון גדול.
    שווה לך ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לך ניקוי טוב של כל הקומדונים (השחורים והלבנים)
    כמה ימים לפני המחזור.
    מניסיון רב, שיטה זו יחד עם שילוב של עבודה בבית המצב משתפר פלאים.
    הרעיון הוא לנקות את כל השומן שמצטבר, שהוא זה שבעצם מתחיל את הפצע.
    ממליצה לך גם לקנות מייבש פצעים טוב (אצל קוסמטיקאית תמצאי יעילים יותר מאשר בפארמים השונים)

בברכה
    שרון לוסטיג-לונטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו