אקנה חמור..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה חמור..
    אנונימית
    17/09/2011

אני בת 16, והייתי אצל רופא עור כמה פעמים. הוא הביא לי את הסבון "אקניל ווש", את הכדורים "מינוציקלין" ואת המשחה "DUAC". אני בטיפול ככה כבר הרבה זמן, ואין שום שיפור.

יש לי פצעי בגרות כבר 4 שנים שלמות וזה נראה לי בלתי אפשרי להיפטר מהם כבר...

אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית, הייתי פעם אחת רק בשביל הסרת שיער ברגליים. לא הוצאתי שחורים, ויש לי שחורים.. האם אחרי שאני אוציא שחורים אצל קוסמטיקאית, ייעלמו לי החצ'קונים? יש לי לא רק חצ'קונים בפנים אלא גם בכתפיים, בזרועות למעלה, בחזה ובגב, וגם יש לי שחורים במקומות שכתבתי, ואני מתביישת להראות לקוסמטיקאית...

קוסמטיקאית אחת המליצה לי לעזוב את הטיפול שתיארתי קודם, שנתן הרופא עור, ואמרה לי להשתמש במשחה "בפנטן+".

בנוסף, גם יש לי הרבה כתמים אדומים בלחיים מהחצ'קונים וגם צלקות בלחיים ובמצח...

אני לא יודעת מה לעשות.. אני חושבת שאני צריכה טיפול כמו הטיפול עם הקרני אור IPL.. משהו כזה, כי כדורים ומשחות לא יעזרו לי אני חושבת..

מה דעתך?

שבוע טוב!:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה חמור..

הוספת תגובה

• אקנה חמור.. - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    17/09/2011

שלום יקרה!לדעתי עלייך לגשת לרופא כי אולי צריך לשנות את התרופה שאת לוקחת.אם הרופא ממליץ על הוצאת הנקודות השחורות תוכלי לפנות לקוסמטיקאית רפואית .אל תדאגי תמיד יש פתרון רפואי לאקנה.רק לא לגעת בכלל בפצעים כי זה יכול לגרום לצלקות. שבוע טוב! ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לקוסמטיקאית רפואית

אנונימית
    18/09/2011

קוסמטיקאית רפואית זו קוסמטיקאית רגילה או קוסמטיקאית שמומחית באקנה?

תודה רבה, שבוע נפלא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לקוסמטיקאית רפואית - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    19/09/2011

שלוום רב!קיסמטיקאית רפואית היא קוסמטיקאית ותיקה עם הרבה ידע ונסיון.תמיד יש ללכת עפ״י המלצות בלבד.
    בברכה .ליסה 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לאקנה

שרון
    20/09/2011

תראי, יש המון סיבות ללמה הטיפול של הרופא לא עוזר.
    לרוב לא מספיק רק הטיפול שהוא נתן לך, אלא חשוב לשמור על אורח חיים מתאים
    (כולל תזונה) וגם על שגרת טיפוח חשובה מאד. גם בבית וגם אצל קוסמטיקאית.
    להוציא שחורים (ולבנים!) זה אחד מהא'-ב' של ריפוי אקנה.
    אגב, אני ממליצה לך גם ללכת להבדק אצל רופא נשים. המון פעמים הסיבה לאקנה תהא דווקא חוסר איזון הורמונלי או בעיות גניקולוגיות כאלו ואחרות.
    המחזור שלך סדיר? את מרגישה שעירה יותר מהרגיל?

וקוסמטיקאית רפואית היא לא סתם קוסמטיקאית בעלת ניסיון.
    היא קוסמטיקאית בעלת יידע רפואי נרחב - החל מתפקוד העור ועד חומרים פעילים.
    קוסמטיקאית רפואית גם תדע לטפל באקנה בצורה כזו שבאמת תרפה אותו, ולא רק תעשה לו מוצי מוצי.

אבל חשוב להבין שהטיפול באקנה חייב להיות בעבודה משולבת של רופא עור, קוסמטיקאית רפואית והכי חשוב - שלך בבית. כי בלי טיפול נכון בבית אין תוצאות.

בברכה,
    שרון לוסטיג-לונטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו