צלקות מפצעי בגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מפצעי בגרות
    בת 18
    18/09/2011

היי, אני כמעט בת 18 ועדיין יש לי פצעי בגרות.
    יש לי בעיקר בסנטר, וב-90% מהפעצים אחרי שהפצע עובר הוא משאיר מן צלקת בצבע ורוד כזה שעוברת אבל תוך הרבה מאוד זמן. הבנתי שיש כל מני מסכות או טיפולים שיכולים לזרז את תהליך ההחלמה של הצלקת ולגרום לה להיעלם מהר יותר. תוכלי להמליץ לי על משהו יעיל?

ועוד שאלה - עד מתי פחות או יותר ימשיכו לצאת לי פצעי בגרות? אני עוד 3 חודשים אהיה בת 18.

תודה רבה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מפצעי בגרות

הוספת תגובה

• למה לי לא עונים?

בת 18
    19/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות

שרון
    20/09/2011

שלום לך!

תראי, להגיד מתי זה ייגמר, קשה מאד.
    יש 1001 סיבות... ויש פצעים גם בגיל 35+.

יש אפשרויות טיפול בצלקות ובהגלדה של הפצעים, ותכשירים מאד טובים שיעזרו גם לפצעים עצמם. ממליצה לך להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית שתעזור לך למצוא טיפול נכון ויעיל לעור שלך.
    ממליצה לך גם לגשת לרופאת נשים לוודא שהכל תקין אצלך מבחינה גניקולוגית.
    האם את לוקחת גלולות? האם המחזור שלך סדיר? האם את סובלת משיעור יתר?

בברכה ,
    שרון לוסטיג-לונטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות מפצעי בגרות - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    23/09/2011

שלום וסליחה על האיחור בתגובה.

לגבי הפסקת האקנה זה מאוד אנידיבידואלי. לגבי הצלקות הן נעלמת לבד אך לפעמים לוקח חודשים. כדאי לך לגשת לרופא עור אשר ישקול הםאם לתת לך טיפול תרופתי , אולי לעשות פילינג רפואי על גבי הצלקות.

לא להתייאש כי שים פתורונות.

בהצלחה ושנה טובה יקרה

ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות מפצעי בגרות - תגובה

סיגל שבו
    13/12/2011

שלום לך בת 18
    לצערי פצעי אקנה שהם בעומק העור עלולים ליצור סימן ולהשאיר צלקת שלא עוברת וטיפולים להעלמת צלקות הם טיפולים יקרים שמבצעים רופאים ויש להם תופעות לוואי .
    היות והורמונים בגיל שלך הם האחראיים על ריבוי הפצעים, כמו גם לחץ מתח, קשה מאוד להתמודד איתם .
    יש תקופות קשות ויש תקופות של רגיעה בפצעים.
    בינתיים אני ממליצה בחום.
    לגשת לטיפול פנים אצל קוסמטיקאית מידי פעם, לאכול בריא,לנקות פנים בתכשירים שמותאמים לפנייך. לגשת לרופא עור ולקבל משחה אנטיביוטית לטיפול באקנה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו