מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפוח הפניםשני19/10/2011
שלום, יש לי אור פנים בהיר ועד לא מזמן( לפני אולי כשנה) היו לי פיצעי בגרות. הלכתי לרופאי עור שונים וכל אחד מהם נתן לי טיפול שונה, כך שאחד מהטיפולים עזר לי והעלים את הפצעים...הבעיה שלי היא שעור פני עדיין לא "החלים" לגמרי וניראה כי נישארו מעט צלקות ובנוסף יש לי הרבה שחורים על האף ומסביב.
בזמן האחרון התחלתי להקפיד מאוד על טיפוח עור הפנים באמצעות שטיפה עם תחליבי רחצה ופילינג ונדמה והעור נהיה יותר נקי אך עדיין לא הגיע למרקם מושלם...והייתי רוצה להתחיל להישתמש במייק אפ אך שאלותי הן:
1) האם מייקאפ בכללי בריא לשימוש, אני נערה צעירה בת 21, האם זה לא יכול להזיק לי? והאם הוא וסומק לא סותמים את נקבוביות עור הפנים וגורמים להופעת פצעים או פיצעונים.
2) האם מדבקות לאף אכן מסירות את השחורים, כלומר הן באמת יעילות וכדי להישתמש? ואם כן, אז האם יש צורך להישתמש בהן במשך תקופת זמן או שהשימוש הוא חד פעמי וזה מנקה את העור?
תודה מראש, תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח הפנים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור23/10/2011תמר שלום!
לגבי מרקם העור, יהיה שינוי במשך הזמן כי תאי העור מתחדשים בממוצע כל 90 יום.
לגבי מייק-אפ חובה להשתמש במייק-אפ "ללא שומן" .אם תשתמשי גם בסומק אין כל בעיה, העיקר להוריד את הכל במסיר איפור בלילה לפני שאת הולכת לישון.
לגבי הוצאת הנקודות השחורות רצוי ללכת לקוסמטיקאית רפואית שהיא תטפל בנקודות השחורות בצורה יסודית וגם תמליץ לך על חומרים מתאימים לעורך.
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)