טיפוח הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח הפנים
    שני
    19/10/2011

שלום, יש לי אור פנים בהיר ועד לא מזמן( לפני אולי כשנה) היו לי פיצעי בגרות. הלכתי לרופאי עור שונים וכל אחד מהם נתן לי טיפול שונה, כך שאחד מהטיפולים עזר לי והעלים את הפצעים...הבעיה שלי היא שעור פני עדיין לא "החלים" לגמרי וניראה כי נישארו מעט צלקות ובנוסף יש לי הרבה שחורים על האף ומסביב.
    בזמן האחרון התחלתי להקפיד מאוד על טיפוח עור הפנים באמצעות שטיפה עם תחליבי רחצה ופילינג ונדמה והעור נהיה יותר נקי אך עדיין לא הגיע למרקם מושלם...והייתי רוצה להתחיל להישתמש במייק אפ אך שאלותי הן:
    1) האם מייקאפ בכללי בריא לשימוש, אני נערה צעירה בת 21, האם זה לא יכול להזיק לי? והאם הוא וסומק לא סותמים את נקבוביות עור הפנים וגורמים להופעת פצעים או פיצעונים.
    2) האם מדבקות לאף אכן מסירות את השחורים, כלומר הן באמת יעילות וכדי להישתמש? ואם כן, אז האם יש צורך להישתמש בהן במשך תקופת זמן או שהשימוש הוא חד פעמי וזה מנקה את העור?

תודה מראש, תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח הפנים

הוספת תגובה

• טיפוח הפנים - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    23/10/2011

תמר שלום!

לגבי מרקם העור, יהיה שינוי במשך הזמן כי תאי העור מתחדשים בממוצע כל 90 יום.
    לגבי מייק-אפ חובה להשתמש במייק-אפ "ללא שומן" .אם תשתמשי גם בסומק אין כל בעיה, העיקר להוריד את הכל במסיר איפור בלילה לפני שאת הולכת לישון.
    לגבי הוצאת הנקודות השחורות רצוי ללכת לקוסמטיקאית רפואית שהיא תטפל בנקודות השחורות בצורה יסודית וגם תמליץ לך על חומרים מתאימים לעורך.

בהצלחה!
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו