מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסקרהסיגל28/01/2008
היי רוית,אני מאוד נהנת להכנס לפורום שלך,יש לך אחלה של תשובות,שממש כייף לקרוא! רציתי לשאול בקשר למסקרה,אני קונה רק מסקרות איכותיות , והמון פעמים שכשאני מורחת על הריסים אז יש לי גושים,והריסים לא "עומדים" כמו שצריך,בקיצור מה עושים?ועוד שאלה, האם יש דרך קלה ופשוטה למרוח את המסקרה בכדי שהריסים יהיו מושלמים!המון תודה, ושבוע מקסים וחמים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית,אני מחכה לתשובה,תודה!
סיגל29/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל היקרה..
רוית אסף29/01/2008היי סיגל,
אני תמיד אומרת שאין איפור מושלם בלי מסקרה!! המסקרה פותחת את העין ויוצרת מראה שיש לו נוכחות וכריזמה. יש מליון סוגים של מסקרות וכנראה שאת משתמשת במסקרה שמטרתה לעבות את הריסים ולכן היא גם מאוד מרוכזת וגם המברשת צפופה מאוד. לכן, רצוי שתבחרי במסקרה בעלת מברשת ישרה (כמו מסרק שיער ) ולא עגולה, ושימי לב שהיא יוצרת הפרדה במשיחה כך שכל ריס וריס יופרד ולא ידבק אחד לשני. לרוב בעיית ה"גושים" מקורה בסוג המברשת. כמו כן, כשאת מוציאה את המברשת מין המיכל, הסירי את שאריות המסקרה בדפנות המיכל, כך שלא יהיה עודף חומר על המברשת.
למריחה אופטימלית, מישחי את הריסים באלכסון כלפי חוץ מס' פעמים.
תמיד כדאי לנסות מסקרות שונות ולמצוא את זו שהכי מתאימה לך.
מקווה שעזרתי,
אשמח לשמוע ממך,
ערב מקסים ויפה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוית
סיגל30/01/2008המון תודה על התשובה , ואני כמובן הישם זאת , אבל רציתי ממך המלצה על מסקרות שאת מכירה, שיש להם מברשת כזאת כמו שרשמת לי,אשמח לקבל תשובה בהקדם!!! יום מקסים וחמים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרה מפרידה...
רוית אסף30/01/2008היי מותק,
תנסי את המסקרה של לוריאל "ווליום שוקינג", זו מסקרה שגם מעבה אבל ללא גושים, ובעזרת המסרק ניתן ליצור הפרדה בין הריסים.
עדכני אותי.
לילה מקסים.
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)