מסכת פיגמנצטציה וכמתי אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכת פיגמנצטציה וכמתי אקנה
    נדב
    22/11/2011

שלום לאחר שימוש ברואקוטן נישארו לי כתמי אקנה וכתמי פיגמנטציה אבל אני לא ידוע באיזה מסיכה ליבחור רציתי לדעת על איזה מסיכה את ממליצה שתועיל ותוריד לי את הכתמים שיהיו לי תוצאות טובות ומהירות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסכת פיגמנצטציה וכמתי אקנה - תגובה

מירי דוק
    13/12/2011

היי גיא,
    אם סיימת את הטיפול ברואקוטן ( מומלץ שתעבור כחצי שנה ) אז אתה בהחלט יכול להתחיל לטפל את קוסמטיקאית. מעבר למסכות אתה צריך להשתמש בפילינגים שאמורים להבהיר ולהשיל את התאים המתים מהעור וע"י כך לחדש אותו. פילינגים ומסכות ניתן לעשות בעיקרון בבית אך מומלץ תחילה לגשת לקוסמטיקאית שתתאים עבורך את סדרת המוצרים הטובה ביותר ואף לרכוש אצלה את המוצרים ולאחר מכן להמשיך לטפך בבית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכת פיגמנצטציה וכמתי אקנה - תגובה

סיגל שבו
    13/12/2011

שלום לך גיא
    לאחר שימוש ברואקוטן חשוב להמתין 6 חודשים לפחות ! לפני טיפול כלשהו
    ואחר כך מומלץ לטפל בפילינג ולא במסכה . אך חשוב להבהיר כי לקבלת טיפול ש"יוריד" את הצלקות דרוש טיפול שמבצע רופא בלבד והוא כרוך בעלות גבוהה ותופעות לוואי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו