מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סליחה מראש על החפירה !!דפנה22/12/2011
שלום .
יש לי כמה שאלות .
1 . עשיתי אפילציה בלחי למעלה ויש לי חורים קטנים עכשיו , האם זה הגיוני שהם יעברו עם הזמן כמו צלקות אחרות שעוברות משריטות עמוקות וחתכים ? יש לי גם סימנים מכוויות של הסרת שיער , נוצרו פצעים ואז העור התקלף ונשארו סימנים האם גם זה עובר עם הזמן ?
2.הבנתי שכדי לעזור לסימנים ( חורים מאפילציה וכוויות מהסרת שיער) לעבור אני צריכה לעשות פילינג טבעי ( אני עושה את הפילניג לבד בבית עם דבש ,סוכר חום ולימון ) , האם זה באמת יכול להוריד שכבות עור מתות ופגועות ולשפר את מראה הסימנים ?
האם הפילינג יכול לפגוע בעור באיזה שהיא צורה ועוד במקום שהעור שם רגיש ודק כמו בלחי למעלה (ליד העיניים)?
3. אני נוהגת להשתמש בג'ל אלוורה לעור הפנים , הוא ניספג מהר , לא משאיר תחושה של קרם על הפנים . כל קרם שאני שמה יש לי לאחר מכן מן פצעונים קטנים (לא מוגלתיים ) ונקבוביות ( גם אם אני שמה קרם הכי נטול שומן שיש).
האם הג'ל יכול לבוא כתחליף לקרם לחות ? האם אפשרי להשתמש בו באיזור העיניים ?
האם הוא אפקטיבי לאנטי אייגינג ?
אשמח לתשובות
תודה ..... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה מראש על החפירה !! - תגובה
מירי דוק31/12/2011החורים שאת מתארת נשמעים כמו כוויות\גלדים כתוצאה מאפילציה . בעיקרון לרוב אחרי אפילציה יש כוויות כתוצאה מהוצאה מהירה מדי של המחט החמה. כוויות\חורים אלה אמורים לעבור תוך זמן מה אך השאלה איזה סוג עור יש לך ואיך הוא נרפא.
לגבי הפילינג, בעיקרון פילינג הוא באמת מקלף\משיל את תאי העור המתים בשכבת האפידרמיס וע"י כך עוזר בתהליך ההתקרנות ובהתחדשות תאים ולכן די מומלץ לבצע פילינג , אך אם העור שלך פצוע וחשוף אז הימנעי מפילינג עד שהעור יחלים ואל תעשי פילינג בעניים בכלל.
לגבי ג'ל האלוורה אני מאוד ממליצה אפילו במקום לחות. הוא מאוד מרגיע , מעניק לעור גמישות ועוזר בטיפול בעור מגורה , פצעונים וכו'.
לעצמי אני נוטה למרוח כפעמיים בשבוע ג'ל אלוורה על כל הפנים ( בכמות נדיבה ) וללכת עם זה לישון בבוקר התוצאות די משביעות רצון.
טיפ קטן,
אני שומרת את ג'ל האלוורה במקרר מה שמעניק עוד אפקט של קירור והרגעת הפנים בשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)