איפור מתאים לעיניים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור מתאים לעיניים?
    לין
    27/12/2011

היי,
    יש לי שיער שחור, עור בהיר (כמעט לבן) ועיניים ירוקות-אפורות.
    הייתי רוצה לדעת איזה איפור מתאים לי, כי העור נורא בהיר אז גוונים חזקים נראים כאילו התאפרתי להיות ליצן =)
    תודהה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור מתאים לעיניים?

הוספת תגובה

• איפור מתאים לעיניים? - תגובה

הרמוני רוט שבתאי
    27/12/2011

יש המון אפשרויות. איפור מתאימים לאישיות לפני הכל. הכל תלוי בסגנון שאת אוהבת והגיל שלך וכמובן הסיטואציה. אפשר רק מסקרה ואפשר רק סומק ואפשר גם מעושן בעיניים, או רק שפתון דומיננטי. שוב גם צבעים חזקים זה בסדר הכל עניין של מינון. קשה מאוד להמליץ בלי תמונה אבל שילוב הגוונים שתיארת הולך נהדר עם כל המוזהבים למינהם וכן אפרסקים. הצללית pink frontier של מאק יכולה להיות נהדרת גם כצללית וגם כסומק למישהי מאוד בהירה. יש עוד המון אפשרויות כמו שאמרתי אבל זה תלוי בהעדפה אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור מתאים לעיניים? - תגובה - תגובה

מירי דוק
    31/12/2011

מצטרפת בהחלט לתגובה של הרמוני. הכל באמת תלוי לאיזה מטרה האיפור ומה מצב הרוח שלך באותו יום. בעיקרון איפור הוא תחום אינסופי שאפשר ליצור אין סוף וריאציות ...
    אני מאוד אוהבת על עניים בהירות ( במיוחד על גוון ירוק ) מעושן בצבע חום מטושטש היטב עם מסקרה, מה שיכול להתאים גם ליום וגם לערב תלוי במידת החוזק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו