מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפוראני18/01/2012
שלום,
אני בת 32.
צבע גוף בהיר מאוד.
שיער גינגי [דתיה עם כיסוי ראש]
יש לי משקפי ראיה [מספר גבוה].
בפעם היחידה שהתאפרתי היה בחתונה שלי = מאפרת מקצועית איפרה אותי והייתי עם עדשות מגע.
ברצוני לדעת איזה איפור מתאים לגוון עור בהיר מאוד ....
אני יודעת שקשה על פי התיאור לעזור, אבל בכל זאת = אולי קווי הנחיה בסיסייים
תודה בכל אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור - תגובה
מירי דוק18/01/2012היי,
במידה ואת אוהבת להתאפר אך לא יודעת חשוב להתחיל בבסיס שזה בעצם מייק-אפ , סומק מסקרה וגלוס\אודם שהם הבסיס לכל איפור. לגוון עור בהיר יכול להתאים כל צבע של איפור.
לדעתי תבחרי לך איזה 3 צלליות עם צבעים שאת אוהבת ותגווני לך בכל פעם. שימי לב שזה משהו שיתאים לאופי שלך ולמי שאת ושיהיו צבעים די בולטים כדי שייראו מבעד למשקפים.
את תמיד יכולה לפנות למאפרת מקצועית ולעבור סדנא אישית שבה היא תלמד אותך להתאפר ותתאים לך בדיוק את הצבעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם העור שלי הוא מאוד בהיר
הרמוני רוט שבתאי19/01/2012העניין הוא שאיפור מתאימים לאופי לפני הכל- לאחת המייקאפ הכי חשוב (כי יש לה חוסר אחידות בגוונים), לאחרת זה הסומק ולאחרת דווקא מילוי הגבות הוא המשמעותי מכולם. את מעוניינת להתאפר איפור מלא- כלומר מייקאפ, סומק, צלליות וכו' או דווקא איפור חלקי וזריז? איפור הוא עולם ומלואו ומה שלאחת הוא איפור מוגזם לאחרת הוא איפור יומיומי ויש המון גישות וכולן טובות. יש גם המון טיפים שקשורים לאיפור לממושקפות- השאלה היא האם המספר גבוה לרחוק או לקרוב- האם העיניים נראות גדולות יותר או קטנות יותר עקב השימוש במשקפיים? ומה לגבי המסגרת שלך? מה הצבע שלה? ומה צורת הפנים שלך? מה צבע העיניים שלך? לעור בהיר מאוד באמת שאפשר להשתמש בהכל (וגם עשיתי את זה) אם כי כמובן שכל הצבעים שעל אחרות נראים בינוניים עלייך יראו כהים יותר ודרמטיים יותר. את יכולה לקחת שיעור אצלי, אצל מאפרת אחרת או באחת מרשתות האיפור כגון מאק, איל מאקיאג' וכו' ובתור התחלה אני ממליצה להציץ ביוטיוב שהוא אוצר בלום של סרטוני כיצד להתאפר. מקשרת לך לסרטון של יצירת איפור יומיומי שעשיתי. יש המון סרטוני איפור ביוטיוב ויש אפילו חברות כמו לוריאל או אסתי לאודר שלהן ערוץ משלהם.
את מוזמנת לשלוח לי תמונה -להעלות כאן בתגובה או לחילופין לשלוח אלי ישירות למייל ואשמח לעזור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)