מסכות טיבעיות - להכנה בבית-מומלץ!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכות טיבעיות - להכנה בבית-מומלץ!!
    רוית אסף
    05/02/2008

בנות יקרות,

אני כותבת לכן על מספר מסכות טיבעיות, שניתן להכין בבית בקלות רבה. תנסו ותהנו...

1. מסכת הזנה טבעית לכיווץ נקבוביות

ערבבי יחד 2כפות דבש ו2- טיפות מיץ לימון טרי,מרחי על הפנים המתיני 10 דקות ושטפי במים.(טוב לכול סוגי העור)

2. מסכת יום למתיחת העור

ערבבי היטב שתי כפות דבש ושתי כפיות חלב, מרחי את התערובת על הפנים, המתיני 15 דקות ושטפי במים פושרים.

3. מסכה מרגיעה+ פילינג

שטפי את הפנים במים פושרים,טבלי את הידיים(כשהן רטובות) בקערת סוכר ומרחי את הסוכר על הפנים(זה מנקה את העור ומותח אותו)
    המתיני 10 דקות,הרטיבי את הידיים שוב ועסי את הפנים במים,זה עושה פעולת פילינג עדינה

4. מסכת יופי לעור יבש ולטיפול בכתמי שמש והריון

ערבבי כפית דבש,חלמון ביצה ותכולה של גביע גבינה לבנה,מרחי את התערובת על הפנים המתיני 20-30 דקות ושטפי במים פושרים.

נשיקות,

רוית אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רווית המקסימה

רחל
    10/06/2008

כמה פעמים בשבוע עושים את המסכות שהמלצת ? אם אני רוצה לעשות את המסכה למתיחת העור וגם לקיבוץ נקבוביות מתי אני עושה את שניהם? ביחד? אם אני עושה פילינג ומסכת חימר לבן של לנקום להפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רחל...

רוית אסף
    10/06/2008

היי,

עקרונית, מסכות מומלץ לעשות אחת לשבוע.

תהני מתוקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו