מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסכות טיבעיות - להכנה בבית-מומלץ!!רוית אסף05/02/2008
בנות יקרות,
אני כותבת לכן על מספר מסכות טיבעיות, שניתן להכין בבית בקלות רבה. תנסו ותהנו...
1. מסכת הזנה טבעית לכיווץ נקבוביות
ערבבי יחד 2כפות דבש ו2- טיפות מיץ לימון טרי,מרחי על הפנים המתיני 10 דקות ושטפי במים.(טוב לכול סוגי העור)
2. מסכת יום למתיחת העור
ערבבי היטב שתי כפות דבש ושתי כפיות חלב, מרחי את התערובת על הפנים, המתיני 15 דקות ושטפי במים פושרים.
3. מסכה מרגיעה+ פילינג
שטפי את הפנים במים פושרים,טבלי את הידיים(כשהן רטובות) בקערת סוכר ומרחי את הסוכר על הפנים(זה מנקה את העור ומותח אותו)
המתיני 10 דקות,הרטיבי את הידיים שוב ועסי את הפנים במים,זה עושה פעולת פילינג עדינה
4. מסכת יופי לעור יבש ולטיפול בכתמי שמש והריון
ערבבי כפית דבש,חלמון ביצה ותכולה של גביע גבינה לבנה,מרחי את התערובת על הפנים המתיני 20-30 דקות ושטפי במים פושרים.
נשיקות,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית המקסימה
רחל10/06/2008כמה פעמים בשבוע עושים את המסכות שהמלצת ? אם אני רוצה לעשות את המסכה למתיחת העור וגם לקיבוץ נקבוביות מתי אני עושה את שניהם? ביחד? אם אני עושה פילינג ומסכת חימר לבן של לנקום להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רחל...
רוית אסף10/06/2008היי,
עקרונית, מסכות מומלץ לעשות אחת לשבוע.
תהני מתוקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)