בבקשה עזרה בדחיפות !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחתי לעזור

נירית
    22/02/2012

ואם כבר חזרתי להגיב אז ראיתי בפייסבוק של סופר פארם שיש להם עכשיו מבצע על המכשיר (לא התעמקתי יותר מידי בפרטים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה בדחיפות !!
    אנונימית
    01/02/2012

אני בת 17 וחצי ואני סובלת משיעור יתר של ממש זה מתבטא בשיערות שחרות כהות על כול הבטן , נמשך בשיערות בכתפיים בגב וזה ממשיך עד התחת כולל ..ה
    אני מתביישת מאוד הייתי בשתי מכוני לייזר מוכרים שנתנו לי מענה ופתרון רק לשיערות ברגלים במפשעה וביידים , אולם מה עלי לעשות כדי להיפתר מהשיער המטריד בשאר חלקי הגוף .???
    חשוב לי לציין שאני נואשת !! ולא יודעת מה לעשות הדבר פוגע בדימוי הגוף שלי ומוריד לי את הבטיחון העצמי לריצפה ! ,אני בחורה נאה אב ל השיערות הורסות לי הכול !!
    פליז עזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה בדחיפות !!

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה בדחיפות !! - תגובה

מירי דוק
    12/02/2012

ראשית חשוב לציין שלשיעור יתר יכולות להיות מספר סיבות ובניהן בעיית הורמונים. אם את מרגישה שהשיעור יתר הוא ממש מוגזם ייתכן מאוד שזוהי בעיה הורמונלית שמצריכה בדיקה רפואית של אנדוקרנולוג .אם עשית את כל הבדיקות אז יכול להיות שזה גנטי ושלצערי תצטרכי להשתעבד לשעוות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

רוני
    21/02/2012

ראיתי את השאלה שלך ואני מסכימה עם התגובה שקבלת צריך לבדוק במקרה הזה, אני איישת בגלל הורמונים שגרמו לשיער מיותר התחלתי לקחת גלולות פלורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להשתעבד לשעוות?

נירית
    21/02/2012

תקשיבי גם לי יש בעיה של שיעור יתר ואני גילית מכשיר ביתי שאני עושה איתו לעצמי. זה מכשיר מהחברה שיש במכונים הגדולים להסרת שיער (סינרון) רק שאת משתמשת בו בעצמך בבית (המכשיר נקרא me).
    אני מצאתי את זה כי התביישתי ללכת למכון ושמישהו יראה את השיער בגוף. וגם בכלל הבנתי שזה יותר משתלם לי כלכלית.
    אני עשיתי כבר 5 טיפולים ואני ממש רואה הבדל (וכן עשיתי גם בבטן).
    במכונים הם לא לוקחים סיכון על שיער שהוא לא קשה מגילוחים בעבר (רגליים וכד') ואומרים על השיער בבטן למשל שהוא "פלומטי" וזה לא יצא.
    בנתיים אני רואה שינוי משמעותי וגם אם לא כל השיער יעלם לי (בבטן) לפחות אני לא ארגיש כמו איזה קופיף ואשנא את הקיץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להשתעבד לשעוות? - תגובה

מירי דוק
    21/02/2012

נשמע אחלה פיתרון . מכל מלמדיי השכלתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה בדחיפות !! - תגובה

סיגל שבו
    27/02/2012

אני ממליצה בחום טיפול באינפרא להסרת שיער, הטיפול אינו כואב והסרת שיער באמצעות שיטה זו מאפשרת להתמודד בהצלחה עם בעיית שיעור יתר בכל חלקי הגוף וכן הסרת שיער עם סוגי שיער שנחשבו בעבר לבעייתיים וקשים לטיפול ללא הגבלה בצבע עור המטופל. על ידי הסרת שיער מתגשם חלום לאנשים הרוצים להרחיק שיער בלתי רצוי באינפרא אדום.
    חשוב לציין שאיכות התוצאה תלויה במספר הטיפולים שעברת ואיכות הטיפול..
    יש לבדוק היטב את המכשיר, החברה הקוסמטיקאית ולקבל המון המלצות לפני.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו