מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסכות לפניםסיגל06/02/2008
רוית , האם אחריי שעושים מסכה ופילינג,צריכים למרוח קרם לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל,
רוית אסף10/02/2008היי מותק,
עניתי לך. שימי לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונסילר צהוב
שושנה11/02/2008אני מאפרת מקצועית ובמקרה אני בוגרת רוית אסף באר שבע באיפור
השתמשתי בהרבה חברות אבל הקונסילרים המקצועיים של רוית אסף פשוט מעולים!!!
הם פשוט מכסים - הירוק את האדמומיות והצהוב את העיגולים השחורים מתחת לעיניים
תנסי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה,היכן אפשר לקנות
סיגל11/02/2008באזור המרכז,וכמה זה עולה?המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל- איך להשיג קונסילר...
רוית אסף12/02/2008אם מזדמן לך להיות באזור ב"ש או ירושלים, אז בסניפי בתי הספר שלי, את מוזמנת למצוא קונסילרים בכל הגוונים, כמובן מליין האיפור שלי. אלו קונסילרים מצויינים, אפילו כתבו עליהם במדור צרכנות בידיעות אחרונות שבוע שעבר.
בקרוב יהיה ניתן למצוא את ליין האיפור שלי בפריסה רחבה בכל הארץ.
בכל מקרה, לכל חברת איפור מקצועית, יש קונסילרים.
בטוחה שתמצאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונסילר
סיגל13/02/2008תודה על כל התשובות , אבל רציתי לדעת מתי יהיה אפשר להשיג את המוצרים שלך באזור המרכז,את תיתן לנו הודעה כאן?אני מאוד רוצה לרכוש את הקונסילר,אבל אין לי אפשרות להגיע לאזורים שציינת,זה רחוק לי! המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלוש!
רוית אסף14/02/2008יקירתי,
אני ממש מקווה שעניתי לך, יש תשובות שלי גם לגבי מסכות לפנים וגם לגבי הקונסילר (זה מה שראיתי ששאלת...) , בכל מקרה, לגבי המוצרים שלי, בקרוב מאוד יהיה ניתן לראותם ולהזמין דרך האתר שלי, ravitasaf.co.il, וממש בימים אלו אני עובדת על הקמת סניף נוסף בתל אביב. אבל אני בטוחה שאת יכולה למצוא גם בחברות אחרות. אם ממש לא תמצאי קונסילר צהוב (לכהויות), יש אפשרות לשלוח לך. תגידי לי ואשלח לך....
מקווה שעניתי על הכל בינתיים,
אשמח תמיד,
תודה על הפירגון (ליאור שליין...)
נשיקות וים מקסים.
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה את מקסימה , וראיתי את
סיגל14/02/2008כל שתשובות שרשמת לי , רציתי לשאול עוד שאלה קטנה ,מה מחיר הקונסילר? יש לי של חברות אחרות , אבל שמעתי המלצות על שלך,ואני מאוד רוצה לנסות אותו,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלוש..
רוית אסף16/02/2008היי מתוקה,
מחיר הקונסילר 30 גר'- 118 ש"ח. (למאפרות 77 ש"ח). גלגל קונסילרים שלישיה- 198 ש"ח, (למאפרות- 129 ש"ח).
גלגלי קונסילרים באים בשלושה גוונים של קונסילר, לבחירתך.
סופ"ש מדהים!!
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
רבקה21/08/2008פשוט גם אני מעוניינת בתשובה.(קרם פנים אחרי מסכה ופילינג) לא מצאתי אותה. היכן בבקשה? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל...
רוית אסף12/02/2008היי מותק,
משום מה עניתי על שאלה אחרת שלך, ולא שמתי לב לשאלתך זו, בכל מקרה, פעולת הפילינג "פותחת את הנקבוביות", הפילינג חודר עמוק יותר ומנקה ביסודיות רבה יותר מכל סבון או ג'ל, המסכה, "סוגרת את הנקבוביות" ומזינה את העור. תלוי באיזו מסכה את משתמשת, עקרונית, מסכה מזינה ומלחחת את העור, אבל את בהחלט יכולה למרוח קרם לחות אחרי. זה בטח לא יזיק, עורך "יהנה" מהחדרת לחות.
התנצלותי שלא שמתי לב,
ערב מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)