מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר המלצה למסכה לעור מעורבאסי20/02/2012
אפשר המלצה למסכה לעור רגיל עד שמן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר המלצה למסכה לעור מעורב - תגובה
מירי דוק20/02/2012יש מסכה של חברת gigi שנקראת אסטרג׳נטית . מסכה מעולה לעור שמן היא חזקה ומכווצת נקבוביות וסופחת שומן. יש בה מנטול והיא משווה הרגשה קרירה על הפנים. מומלץ בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מוצא
אסי20/02/2012את יוכלה להביא תשם המדויק או קישור כי אני לא מוצא ?
וזה מתאים לעור מעורב כזה ? כי אין לי עור שומני מדיי יש לי רגיל מעורב כזה...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המטרה?
הרמוני רוט שבתאי21/02/2012לתת מתנה? בשבילך להרגיע את העור? לכווץ נקבוביות? יש המון מסכות שקיימות. את של ג'יג'י אפשר למצוא רק אצל קוסמטיקאיות. אתה יכול גם לערבב יוגורט רגיל עם מיץ לימון או תותים או מלפפון ואת זה למרוח על הפנים- זו גם מסכה. הכל תלוי במטרה של המסכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה שלי
אסי21/02/2012יש לי עור מעורב אני לא כולכך יודע מה אני מחפש אבל אני רוצה מראה עור טוב יותר!
המטרה הסופית שלי שיהיו פנים יפות!
אז אני מחפש מסכה שעושה יופי וגם נקוי ?
בקשר לנקוי סבון מספיק לנקיון הפנים או שצריך גם מסכה?
כי אין לי פצעים או משהו בסגנון יש לי עור רגיל עד מעורב כזה...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
אסי21/02/2012עם אפשר המלצה על מסכה לעור מעורב ולא יופיי..
המטרה של המסכה אני יגיד מה המטרות שלי בכללי ותגיד מה הכי מתאים לי..
לקבל נקוי לפנים .
הבהרה.
ומרכיבים שנותנים לחות .
וקיבוץ נקבוביות .
ויופי .
איזה מסכה הכי מתקרבת לבקשות שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן - תגובה
מירי דוק21/02/2012לפי מה שאתה מתאר אתה בעצם צריך 3 מסכות אחת שתעניק לחות והשנייה שתכווץ נקבוביות ועוד אחת להבהרה . אין מסכה שעושה את 3 הפעולות יחד. אני הכי ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית שתאבחן את העור שלך ותראה מה אתה באמת צריך כי חבל שתבזבז כסף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם שעברה
אסי21/02/2012שהייתי אצל הקוסמטקאית שלי
היא אמרה לי שיש לי עור רגיל . אבל העור שלי הייה ניראה רגיל בגלל שהוא הייה מאוזן .
אני פשוט מעדיף לקבל תהמלצה מכאן .
אז מסכה שעושה תפעולות האלו יש המלצה ?
נקוי
קיבוץ נקבוביות
הבהרה של העור
וכמובן שיהיה לעור רגיל מעורב! ולא שמן
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף קניתץי את המסכה של
אסי23/02/2012סומה הרבה מור ..
מה אתם אומרים ?
ברגע שתיגמר לי המסכה יש לכם המלצה למסכה טובה יותר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם שעברה - תגובה
מירי דוק23/02/2012מה שהמלצתי לך היא מצויינת לכיווץ נקבוביות אתה יכול לבחור או בsea weed או באסטרג׳נטית של ג׳יג׳י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)