טיפול פנים לעור בעייתי-צריכה עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פנים לעור בעייתי-צריכה עזרה!
    שירן
    20/02/2012

אני בת 20 ועור פנים שלי בעייתי..הוא חלק ללא פצעים אבל יש לי מאז מתמיד המון שחורים באזור הT,וגם טיפה שחורים מפוזרים באזור הלחיים..איזה טיפול פנים הכי מומלץ בעניין הזה? ואיזה קרם פנים מומלץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש כמה שיכולים להתאים

הרמוני רוט שבתאי
    21/02/2012

יש המון חברות שמייצרות קרמי פנים. העור שלך ממש לא נשמע בעייתי לפי תיאור. הסרת שחורים- קוסמטיקאית עושה את זה בצורה היעילה ביותר. יש גם מדבקות כאלו לאף להוצאת שחורים (אבל הם עשויים להוציא שערות). יש סבונים שונים כמו סבון האשכולית הורודה של ניוטרוג'ינה שמתיימרים למנוע את השחורים,אבל היות והקומודונים (שחורים)הם בעצם סבום שיוצא מתוך הגוף ומתחמצן עם האוויר הטיפול היחיד עבורו הוא להסיר את השחור עד הפעם הבאה (כלומר ביקור אצל קוסמטיקאית). קרם פנים- כל דבר שקליל ועושה לך טוב לעור יועיל ליום יום. מבחינת טיפול ממש- קוסמטיקאית אמורה לדעת להתאים לך קרם פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים לעור בעייתי-צריכה עזרה! - תגובה

סיגל שבו
    27/02/2012

טיפול פנים קוסמטי עם ניקוי עמוק ויסודי של קוסמטיקאית פרא רפואית מיומנת ומקצועית.
    המלצות על מוצרים עדיף לקבל אחרי אבחון העור אצל הקוסמטיקאית .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו