תדירות מומלצת לטיפולי פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות מומלצת לטיפולי פנים
    מושי
    22/02/2012

אני בת 29 עם עור רגיל, כמעט ללא קמטוטים,ללא פצעונים וללא בעיות מיוחדות.. אני מקפידה לנקות את הפנים עם סבון פנים בבוקר ובערב, למרוח לחות ולבצע טיפול פנים במסכות בייתיות- ניקוי והזנה אחת לשבוע. באיזו תדירות הייתן ממליצות לי לעבור טיפול לניקוי הפנים אצל קוסמטיקאית? יש לציין כי יש לי מעט מאוד שחורים(ביקרתי בשנה וחצי האחרונה אצל שלוש קוסמטיקאיות שונות וכל אחת מהן המליצה לי על משהו אחר, אז אני ממש מבולבלת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תדירות מומלצת לטיפולי פנים - תגובה

מירי דוק
    23/02/2012

לפי מה שאת מתארת מומלץ לעשות ניקוי אחת לחודשיים. וכל הכבוד על ההקפדה והשמירה על הפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט חשוב ביותר

רויטל ניסנוב
    26/02/2012

לפי הסיפור שלך את נשמעת הלקוחה האידיאלית לכל קוסמטיקאית! אבל אל תשכחי קרם הגנה שהוא המוצר החשוב ביותר להקפדה באקלים שלנו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות מומלצת לטיפולי פנים - תגובה

סיגל שבו
    27/02/2012

עם עור כמו שלך ולפי התיאור את מודעת היטב לעצמך. לעור פנים כמו שלך טיפול או 2 בשנה כמו שאת אכן עושה נראה תקין בהחלט

קרם הגנה איכותי כל בוקר חובה להשלמת הטיפול בבית

ביי מושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו