מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע ליאסף08/03/2012
שלום אני בן 23 ואני כבר 4 שנים מקלף את השפתיים שלי, הגעתי למצב שכל השפתיים שלי הם פצע אחד גדול.
ועכשיו כשהחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהפסיק עם זה, כל השפתיים נהיים ממש פצע, ככה שאם אני אוכל, מדבר, מחייך הם ישר נקרעות וכל התהליך מתחיל מחדש וככה בעצם זה לא עובר לי.
אני חייב למצוא לזה פיתרון כי אני לא יכול להסתובב ככה, גם במסגרת העבודה וגם בכך שבחורה לא תרצה אותי ככה. זה נראה מאוד לא טוב.
איך אני יכול לרפא את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע לי - תגובה
מירי דוק08/03/2012בתור מי שכססה ציפורניים מגיל קטן ראשית אני מאוד מזדהה עם תחושותיך.
אך יחד עם זאת אני יודעת שלא משנה מה תנסה, כלום לא יעזור אם תמשיך עם זה.
אתה כבר בחור בוגר ולפי דבריך נשמע מאוד מודע לעצמו והדרך היחידה היא לקחת את עצמך בידיים ופשוט להפסיק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבך
עדן30/04/2012מכירה את ההרגשה..בתור מישהי שמסתובבת קבוע עם שפתון רפואי..
אז לפי מה שהבנתי ממך כדאי אולי לבדוק את זה אצל רופא עור, יחד עם זאת יכול להיות שיש לך התעסקות יתרה סביב זה- ליקוק ונגיעה בשפתיים ללא הרף מה שמגביר את היובש בשפתיים, יש דברים שמצריכים טיפול כמו הסרת נקודות חן שלפעמים זה אפילו חובה, לכן תתיעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)