בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע לי
    אסף
    08/03/2012

שלום אני בן 23 ואני כבר 4 שנים מקלף את השפתיים שלי, הגעתי למצב שכל השפתיים שלי הם פצע אחד גדול.
    ועכשיו כשהחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהפסיק עם זה, כל השפתיים נהיים ממש פצע, ככה שאם אני אוכל, מדבר, מחייך הם ישר נקרעות וכל התהליך מתחיל מחדש וככה בעצם זה לא עובר לי.
    אני חייב למצוא לזה פיתרון כי אני לא יכול להסתובב ככה, גם במסגרת העבודה וגם בכך שבחורה לא תרצה אותי ככה. זה נראה מאוד לא טוב.
    איך אני יכול לרפא את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע לי - תגובה

מירי דוק
    08/03/2012

בתור מי שכססה ציפורניים מגיל קטן ראשית אני מאוד מזדהה עם תחושותיך.
    אך יחד עם זאת אני יודעת שלא משנה מה תנסה, כלום לא יעזור אם תמשיך עם זה.
    אתה כבר בחור בוגר ולפי דבריך נשמע מאוד מודע לעצמו והדרך היחידה היא לקחת את עצמך בידיים ופשוט להפסיק!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

עדן
    30/04/2012

מכירה את ההרגשה..בתור מישהי שמסתובבת קבוע עם שפתון רפואי..
    אז לפי מה שהבנתי ממך כדאי אולי לבדוק את זה אצל רופא עור, יחד עם זאת יכול להיות שיש לך התעסקות יתרה סביב זה- ליקוק ונגיעה בשפתיים ללא הרף מה שמגביר את היובש בשפתיים, יש דברים שמצריכים טיפול כמו הסרת נקודות חן שלפעמים זה אפילו חובה, לכן תתיעץ עם רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו