עור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור הפנים
    מעיין
    13/03/2012

שלום, אני בת 18 ישלי עור פנים מאוד מאוד רגיש אבל גם שומני באזור האף
    בעבר שהייתי בת 16 היו לי פנים חלקות ועם הזמן התחלתי לפוצץ חצקונים ויצאו לי שחורים על האף ועל הלחיים, היום אני רואה על הפנים צלקות קטנות כתוצאה מפיצוף החצקונים, אבל גם יש נקודות קטנות קטנות שחורות על הלחיים ועל האף יכול להיות שזה שחורים שיצו עם הזמן או שזה צלקות? אני לא יודעת, אבל קניתי תכשיר של לוריאל PURE ZONE
    זה ג'ל גרגירים ורשום ככה לכלוך המצטבר על פני העור חוסם את הנקבוביות ומשבש את הפרשת החלב תוצאה: הנקבוביות מתרחבות נקודות שחורות עשויות להופיע. למניעת הופעת פצעונים, דרשו פעולה מהירה ויעלה נגד הנקודות השחורות.
    וגם השתמשתי עם מדבקות מיוחדת לאף שמתקשות על הפנים והתוצאות מעולות! אבל לא ראיתי שינוי בפנים.
    בנוסף ישלי רול כזה לפגמי עור ולטיפול נקודתי בפצעונים ונקודות שחורות, אבל אני לא כול כך רואה שינוי בעור.
    האם העור שלי מתישהו יחזור להיות חלק בלי מייקאפ?
    הם הנקודות השחורות האלו יעלמו?
    על מה אתם יכולים להמליץ לי בשביל להחזיר את העור שלי לחלק?
    ועוד שאלה
    האם מריחת מייקאפ,פודרה וסומק כול יום מזיקה מאוד לפנים?
    מה עם מסקרה?
    תודה רבה אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי המשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים

הוספת תגובה

• עור הפנים - תגובה

מירי דוק
    22/04/2012

להוציא קומודונים (שחורים ) ללא בקרה והכנה של העור אכן יכול לגרום לצלקות.
    אני מאוד ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית שתאבחן לך את העור ותמליץ לך על הטיפול הנכון ביותר עבורך.
    ולשאלתך לגבי איפור...
    האיפור אינו מזיק לעור הפנים גם לא מסקרה.
    מה שמזיק הוא ללכת לישון עם שאריות לכלוך ולא להסירו.
    הלכלוך חודר לעור ושוקע ויוצר עוד קומודונים ובכלל...
    הקפידי לעלות למיטה אחרי שהסרת את כל הלכלוך ושאריות האיפור ובמידת הצורך מרחי סרום/לחות/קרם עניים וכו׳.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו