מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיסמין11/02/2008
היי רוית..
יש לי בעיה שמציקה לי מגיל ההתבגרות ועד היום (בת 21)
יש לי קו מצח נורא נמוך וזה גורם למצח שלי להראות נורא קטן!!!
בעקרון אני מצליחה איכשהו לעצב את קו השיער שגובל במצח בצורת לב(כי זה הכי מתאים לי) אבל הבעיה שכשהשיער שמרטתי גדל זה נראה כמו גילוח..
אז יש לי כמה שאלות:
1. מה עושים עם השערות הקטנות שנראות כאילו גילחתי אותן?
2. האם יש מכונים שמתמחים בלייזר באזור קו המצח?כלומר יודעים לעצב קו מצח יפה?
אני אשמח אם תפני אותי או תעזרי לי איכשהו אני ממש מיואשת כבר!!!!
תודה ותדעי שאת מדהימה!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני..
רוית אסף13/02/2008שני , יקירתי.
אל תתיאשי, מתוקה. עם נפלאות הטכנולוגיה של היום, ניתן לעשות הכל... אני, אכן ממליצה לך להגיע לאחד ממכוני הלייזר, שמתמחים בהסרת שיער מהפנים. אני מכירה טוב את דר' סנטר, אני יודעת שיש להם מחלקה ענפה בתחום הסרת השיער, גם בפנים. אבל תבקשי לדעת בדיוק מי עושה ומה מומחיותו, כדאי שזו תהיה רופאה או קוסמטיקאית. לצערי, אני לא כ"כ מכירה בתחום, אני מקווה שבנות הפורום תוכלנה גם להמליץ.
בהצלחה, ספרי לי...
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!אני אברר בד"ר סנטר ו..
יסמין13/02/2008שיהיה לך גם בהצלחה בכל אשר תפני !!!
ואני אעדכן אותך בהמשך..
ורק בקשה קטנטונת..בגלל שאת נמצאת בתוך העולם הזה (שמתפתח כל הזמן) אם את רואה או שומעת משהו שקשור ללייזר בפנים אני אשמח אם תעדכני אותי בפורום..אני גם ככה נכנסת כל כמה ימים..
מקווה שלא ביקשתי יותר מדי!!
לילה טוב ותודה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)