שקיות מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיות מתחת לעיניים
    אנה
    26/05/2012

שלום רב !
    אני בת 17 וחצי והפסקתי להתאפר לפני חצי שנה כדי לטפל בפצעי בגרות (לא היו לי הרבה ) , עכשיו שמתי לב שיש לי מתחת לעיניים שקיות שחורות ... אני יושנת טוב ורציתי לדעת איך אוכל להעלים אותם ... אם ישנם טרנדים ובכל זאת אם יש איזה שהוא תכשיר להעלים.

תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיות מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• שקיות מתחת לעיניים - תגובה

מירי דוק
    26/05/2012

הי אנה , היות ואני לא יודעת איך את נראה אני לא יכולה לייעץ לך ספציפית והאמת אני לא מכירה שום תכשיר המיועד להורדת פיגמנטציה מתחת לעניים לדעתי גם מאוד קשה להעלים אותה. אני יכולה רק לייעץ לך לשים קונסילר מה שבטח את יודעת ע"מ להסתיר ולטשטש את הכהות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייתי

הרמוני רוט שבתאי
    02/06/2012

העור באיזור העיניים דק מלכתחילה ובאיזור בו יש כהות עובר וריד מתחת, אבל הכהות משתנה בין אנשים. שימוש בקונסילר הוא ה"פתרון" לעניין. יש כיום קונסילרים קלילים, כמו הקונסילר של גרנייה למשל, או של אסתי לאודר,, שמתיימרים גם להיות טיפוליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו