מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווית שלוםיסמין17/02/2008
היי..
אני בת 21 ועומדת לעבור ניתוח להגדלת חזה ותיקון אף אבל הבעיה היא שיש יותר מידי רופאים וכל מיני אנשים ממליצים לי על רופא מסויים כזה או אחר וחלקם משמיצים רופאים שחשבתי שהם מעולים..
אני כל כך מבולבלת ואני מאוד מפחדת מניתוחים כך שאם משהו ישתבש או שהתוצאה לא תרצה אותי אני אהיה מתוסכלת מאוד..
לפי מה יודעים איזה רופא הוא מעולה ואם יש לך המצלות על רופא מסויים אני אשמח לשמוע כי את נמצאת בעולם היופי ובטח שאת שמעת על רופאים שבטח יש ביקורת טובה עליהם.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני.. ניתוח פלסטי
רוית אסף20/02/2008היי מתוקה,
את כל כך צודקת שיש מליון רופאים.... ולכן אני ממש ממליצה להגיע רק עם המלצות, בכל מקרה חשוב לבדוק שהרופא הינו פלסטיקאי. יש לא מעט מחדלים של רופאים שמבצעים ניתוחים מין הסוג הזה ואינם פלסטיקאים בכלל. נתון זה ניתן לבדוק דרך איגוד הפלסטיקאים. חשוב להגיע למקום או רופא בעל מוניטין וניסיון. אישית, אני יכולה להמליץ לך ללכת לפגישת ייעוץ בדר' סנטר (זו פגישת ייעוץ ללא התחייבות), למיטב ידיעתי מנתח שם דר' בורדובסקי - ניתוחי חזה, ודר' גבי אלשווילי- ניתוחי אף. אני מכירה אותם ואת הצוות בכלל, הם מקצועניים אמיתיים ואנשים נפלאים שילוו אותך גם אחרי הניתוח. במידה ותחליטי לגשת לשם, תפני לתמי (מנהלת ובעלים). את כמובן יכולה לומר שהגעת בהמלצתי...
אני בטוחה שתהיי מרוצה.
בהצלחה (צר לי על העיכוב בתשובה, לא הבחנתי בשאלתך)
ערב מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ואין בעיה על העיכוב..
יסמין21/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)