עור מקומט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור מקומט
    קים
    02/07/2012

שלום
    אני בת 27 ושנים נהגתי לעשות פילינגים ולא דאגתי לשמירת הלחות בעור. עכשיו העור יבש סדוק במקצת עם קמטים דקים בלחיים ומעט רפוי והוא מאוד דק. מה ניתן לעשות עכשיו בשביל להחזיר את העור שיהיה רווי לחות ועם נפח כמו שהיה קודם? האם ניתן להעלים את הקמטוטים ואת הסדקים בעור ? הקרמים סרומים מסיכות לחות וכדומה יכולים לעזור ? תודה רבה
    קים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור מקומט

הוספת תגובה

• לכי לרופא כמו ד"ר ליפשיץ רוברטו

סיוון
    02/07/2012

לי היו קימטוטים מגיל 30 וע"י מילוי (הזרקה ) עם חומר טיבעי זה נעלם ! אבל זה טוב רק לעשרה חודשים אולי שנה וזה עולה 2500 שקל !!! ואם לעשות את זה אז רק אצל הכי טוב שיש : ד"ר ליפשיץ מרעננה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קים
    04/07/2012

הייתי אצל שני רופאים בשביל הזרקות חומצה היאלורונית אבל שניהם אמרו לי לא לעשות זאת כי אין צורך ולחכות כמה שנים. אני רוצה נפח לכל העור ולא למקום ספציפי אחד. איזה טיפול ניתן לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון ביותר.מהכרות אישית

רובי
    19/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

הרמוני רוט שבתאי
    08/07/2012

קודם כל לשתות והרבה, דבר שני, לכי לקוסמטיקאית לייעוץ וטיפול ראשוני לפחות, את ממש לא צריכה מילויים וכן הלאה בגילך- אפשר לטפל עם לחויות ואצל קוסמטיקאית ותתחילי לדאוג לעור שלך- הגנה נגד שמש ולא להיחשף לשמש, לשתות הרבה, להניח סרום ולחות לעור מיובש (לא בהכרח לעור יבש- אבל כדאי שקוסמטיקאית תראה ותייעץ לך) אם תטפלי בעור את תראי שיפור. סרומים וקרמים בהחלט יעזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריק איימס

אסנת
    01/01/2015

ממליצה בחום על ד"ר אריק איימס! הוא רופא שעושה פלאים! יכול להחזיר לך את העור 10 שנים אחורה- מניסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו