מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור מקומטקים02/07/2012
שלום
אני בת 27 ושנים נהגתי לעשות פילינגים ולא דאגתי לשמירת הלחות בעור. עכשיו העור יבש סדוק במקצת עם קמטים דקים בלחיים ומעט רפוי והוא מאוד דק. מה ניתן לעשות עכשיו בשביל להחזיר את העור שיהיה רווי לחות ועם נפח כמו שהיה קודם? האם ניתן להעלים את הקמטוטים ואת הסדקים בעור ? הקרמים סרומים מסיכות לחות וכדומה יכולים לעזור ? תודה רבה
קים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי לרופא כמו ד"ר ליפשיץ רוברטו
סיוון02/07/2012לי היו קימטוטים מגיל 30 וע"י מילוי (הזרקה ) עם חומר טיבעי זה נעלם ! אבל זה טוב רק לעשרה חודשים אולי שנה וזה עולה 2500 שקל !!! ואם לעשות את זה אז רק אצל הכי טוב שיש : ד"ר ליפשיץ מרעננה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים04/07/2012הייתי אצל שני רופאים בשביל הזרקות חומצה היאלורונית אבל שניהם אמרו לי לא לעשות זאת כי אין צורך ולחכות כמה שנים. אני רוצה נפח לכל העור ולא למקום ספציפי אחד. איזה טיפול ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ביותר.מהכרות אישית
רובי19/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מה לעשות
הרמוני רוט שבתאי08/07/2012קודם כל לשתות והרבה, דבר שני, לכי לקוסמטיקאית לייעוץ וטיפול ראשוני לפחות, את ממש לא צריכה מילויים וכן הלאה בגילך- אפשר לטפל עם לחויות ואצל קוסמטיקאית ותתחילי לדאוג לעור שלך- הגנה נגד שמש ולא להיחשף לשמש, לשתות הרבה, להניח סרום ולחות לעור מיובש (לא בהכרח לעור יבש- אבל כדאי שקוסמטיקאית תראה ותייעץ לך) אם תטפלי בעור את תראי שיפור. סרומים וקרמים בהחלט יעזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריק איימס
אסנת01/01/2015ממליצה בחום על ד"ר אריק איימס! הוא רופא שעושה פלאים! יכול להחזיר לך את העור 10 שנים אחורה- מניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)