משהו מוזר בעור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר בעור הפנים
    לימור
    17/07/2012

לאחרונה שמתי לב שהעור הפנים שלי כהה יותר מאשר העור סביב העניים. יש לי עצמות לחיים גבוהות אז זה די בולט. זה נראה כמו שיזוף אבל הוא לא בצורת משקפי השמש שלי ואני גם אף פעם לא יוצאת החוצה בלי
    אני נראת קצת כמו ינשוף ככה ולא יודעת למה זה ומה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר בעור הפנים

הוספת תגובה

• משהו מוזר בעור הפנים - תגובה

מירי דוק
    22/07/2012

הי לימור,

אני לא יודעת מה גילך או אם את אחרי הריון, אבל בכל אופן מה שאת מתארת נשמע לי כמו מלאזמה או כלואזמה ( אם את אחרי הריון ) .
    מלזמה זוהי בעצם תופעה שבה מופיעים כתמים בפנים, בגדלים שונים אצל נשים צעירות כתוצאה משילוב של חשיפה לשמש ולקיחת גלולות או שינויים הורמונליים .
    ראשית, מאוד מאוד חשוב להקפיד על הגנה מפני השמש , תקני מקדם הגנה איכותי ( שמיועד לעור הפנים ) ואם את בקטע, אז תשדלי ללכת עם כובע :)
    בכל מקרה את תמיד יכולה לפנות לרופא עור שיאבחן ואז תהיי בטוחה במה שיש לך.
    עוד משהו לידע הכללי ,אני לא יודעת אם את מתאפרת או לא אבל יש מייקאפ מצויין של חברת קריולן שנקרא דרמה קולור שיש לו כיסוי מדהים ויכול להסתיר את הכתמים וגם יש בו SPF 30 ואת יכולה להשתמש בו כתחליף למקדם ההגנה .

מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו