שימוש באותו קרם לאורך תקופה אורכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באותו קרם לאורך תקופה אורכה
    שיר
    20/07/2012

אני משתמשת כבר כמה שני רצוף באותו קרם לחות ואותו קרם עיניים של חברת קליניק. האם עלי להחליף מדי פעם לחברה אחרת? האם יש עניין שהעור מתרגל ואין השפעה של הקרם?
    ועוד שאלה- מה מומלץ כדי להסיר כתמי פגמנטציה (גיל וכתמי שמש)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש באותו קרם לאורך תקופה אורכה - תגובה

מירי דוק
    22/07/2012

שלום שיר,

אני בהחלט חושבת שכדאי מדי פעם להחליף מוצרי קוסמטיקה ולו מהסיבה הפשוטה שכל קרם יש לו את האפקטים והמרכיבים שלו . באחד יש קולגן , בשני יש ויטמין E וכו'. אם את משתמשת בקרם ספציפי את מזינה את עורך רק עם אותם המרכיבים שיש באותו הקרם ולכן אני חושבת שכדאי לשנות מדי פעם בשבי שהעור יוזן ממרכיבים נוספים.
    לגבי הסרת כתמי פיגמנטציה מה שיעיל הוא פילינגים או סדרות מבהירות כדוגמאת הפילינג האלפא הידרוקסי של GIGI או סדרת רטינול גם היא שלהם. יש לזכור שכשעושים את הטיפולים להבהרה וטיפול בפיגמנטציה מאוד חשוב להקפיד להימנע מחשיפה לשמש. כמובן שאת המוצרים הללו תוכלי לרכוש רק אצל הקוסמטיקאיות .

מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו