מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע למילוי קמטים:דורית21/02/2008
חברה המליצה לי על מכון פרופורציה. הבנתי שיש 3 סוגים של חומרים שאפשר להזריק. (טבעיים, ביולוגיים וסינתטיים) כיצד אני יודעת מה מומלץ לי? והאם למישהיא יש חוות דעת עליהם? ועל טיב הטיפול.
אשמח לשמוע,
שמרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית- מילוי קמטים
רוית אסף23/02/2008היי שמרית,
אני מכירה רבות מחברותיי (במיוחד דוגמניות), שבאופן קבוע מגיעות אחת למס' חודשים להזריק בוטוקס. הבוטוקס אכן מיועד לטשטוש ואפילו העלמת קמטי הבעה שנוצרים במצח ובפנים בכלל.
אני לא ממש בקיעה בנושא, יש אכן חומרים נוספים, למיטב ידיעתי, הבוטוקס הוא השכיח שבהם.
אשמח לעידכונים בנושא.
שבוע נפלא,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית יקירתי- תיקון
דנה'לה14/10/2008בוטוקס או בוטוליניום הוא אינו חומר מילוי אלא רעלן שמשתק את השריר (במצח, בקורוגטור-שריר בין העיניים, וע"י אזור הגבות), וכך בעצם השריר נרפה והקמטים "מתרככים", כמובן שהכל תלוי בעומק הקמט כי אם הוא כבר צלקת זה לא יעזור... בוטוקס הוא חומר מצויין והיתרון לעשותו מוקדם כשכבר יש קמטים ובאופן שיטתי ( הוא מחזיק עד חצי שנה), הקמטים יהיו עדינים ולא יווצרו "צלקות"... לגבי חומרי מילוי חומצה היאלרונית היא אחת השיטות הטובות והמוצלחות ביותר החסרון שהוא נספג בגוף אחרי כמה חודשים... ויש גם את שיטת הסיליקון- מילוי לתמיד..אך יותר יקר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנהלה'- תודה מותק!!
רוית אסף28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה-
דורית24/02/2008בדרך כלל לפני הטיפול את נפגשת עם רופא מומחה, (ובפרופורציה הבנתי שיש מומחים לעניין) והוא מתאים לך את סוג הטיפול.
בכל מקרה לפי מה שאני יודעת המרפאות של פרופורציה מאוד מומלצות. אני מעדיפה אותם גם בזכות העובדה שהם נותנים הטבות למבוטחי "פלטינום".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגהץ הקמטים
אושרה גיא08/03/2008הי,
באופן אישי עצה שלי לכל מי שכבר הגיעה למצב שהיא חושבת על בוטוקוס וניתוחים פלסטיים וגם כמובן למי שעוד לא הגיעה למצב הזה - בואו להתנסות במגהץ הקמטים הקטן בעולם.
אני עושה ועדה להרבה טיפולים כאלה שמיועדים לשימוש ביתי ואומרת לכן, רואים הבדל תוך 6 דקות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלכו לפרופורציה!!
מני29/03/2008אל תלכו לפרופורציה עשו לי נזקים רציניים עם סיליקון שרופאה רוסיה שעובדת אצלם היזריקה לי,נהיו לי גושים ודלקת והחומר זז,בבקשה אל תתקרבו אליהם ,ממש לא רציני ומאוד לא מיקצועי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לדעת שם ה רופא " הרוסי "
סבטלנה14/04/2008איך קוראים לד"ר רוסי הזה חשוב ש תתני לנו שם שלא נלך אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני כותבת -אבל רופא רוסי לא
יוספה17/04/2008היה אף פעם מציאה גדולה ,מצטערת על הגזענות אבל לא שמעתי אף פעם משהו טוב על רופאים רוסיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום!
יובל24/07/2008לא יודעת מאיפה הבאת את זה? אבל פרופורציה עובדים עם מייטב הרופאים הכי טובים בתחום האסתטיקה הכירורגית. עובדה שהם נבחרו כנותני שירותי הטיפולים האסתטיים ע"י קופ"ח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופורציה מקום לא מקצועי ולא מומלץ
מני27/07/2008מקום שממליצים שם לעשות הזרקת סיליקון הוא לא אחראי!אני אכלתי שם הרבה קש אל תתקרבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת אם עונים פה על שאלות לפנ
מלאני25/05/2009י
כי יש פה רק הודעה אחת
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)