מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שינה וסימניםמירב31/07/2012
שלום
לאחרונה אני לא ישנה כל כך טוב, הרבה פעמים מתעוררת בלילה, אני מניחה שזה יעבור אבל הבעיה שבינתיים אני מזהה סימנים מתחת לעיניים וזה לא נראה טוב, כבר העירו לי על זה...
קניתי היום כדור שינה טונייט כדי לישון ומקווה שהסימנים יעלמו אבל בינתיים מה ניתן לעשות כדי להסתיר אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונסילרים מאירים
הרמוני רוט שבתאי02/08/2012וכמובן לשתות מים- יש גם לאסתי לאודר וגם לקליניק קרם בשפורפרת קרמית שזכה לביקורות מצויינות. כמו כן, לקלרינס ולORLANE ועוד חברות(קלרינס רק בסופרפארם ואורלן רק באפריל) יש מוצר ייעודי לעור עייף באיזור העיניים.
בקטגוריית העממי יש לך בגרנייה מעין רול לעינייים שאמור לעשות את העבודה. כמו כן לא לשכוח קונסילר מאיר- יש להמון המון חברות אחד כזה ואת צריכה לראות למה את מתחברת, אבל כדאי לבחור באחד שהוא גם עמיד ובכל מקרה בתת גוון של סלמון (מעין ורוד כתמתם לרוב הוא הטוב ביותר לכהויות מתחת לעין. קחי בחשבון שהקונסילר צריך להתאים לאיזור העדין הזה מבחינת מרקם על מנת לא להדגיש קמטוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)