מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר לקבל המלצות ?דוד09/08/2012
לסבון פנים
מסכה (שעושה נקיון פנים עמוק ובנוסף פנים זוהרות )
פילינג (המטרה של הפלינג שאני יקבל עור פנים זוהר ויפה )
וקרם לחות (שיהיה קליל לא אוהב כבד )
שכול המוצרים יתאימו לעור מעורב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל המלצות ? - תגובה
הרמוני רוט שבתאי16/08/2012סבון פנים- פשוט תקפיד שזה אחד המיועד לפנים ולא סתם סבון גוף, עם PH5.5
אם אתה רוצה משהו מעבר- חפש אחד שיהיה בלי SLS , סה"כ סבון תפקידו לנקות ואין לו חומרים שחודרים או משהו בסגנון. לקלרינס יש סבון שאמור להמריץ ולתת מראה זוהר והוא כתום, אבל זו חברה המוגדרת כחברת יוקרה.
לגבי מסכה- הכי פשוט ובסיסי זה לערבב ביצה עם יוגורט ואת זה למרוח על הפנים אבל אם לא אז לא חסרות חברות עם מסכות מסוג זה, כל מסכה של נקיון בדרך כלל תתן תחושה נעימה נקיה וזוהרת לאחר השימוש בתנאי שהעור שלך מעורב עד שמן כמובן.
פילינג- יש ללנקסטר סבון גרגרים ממש נחמד, אם כי בסך הכל אני אישית מעדיפה פילינג כימי ללא גרגרים כי הוא עובד יותר לעומק. בכל מקרה הסדר הוא פילינג ואז מסכה כמובן.
קרם לחות- יש לגרנייה אחד שאני יודעת שאוהבים, אני אישית מאוד אוהבת את הקרם של ביופור וגם לי יש עור מעורב.
כך או כך חשוב להקפיד לשים הגנה נגד שמש ויש ללה רוש פוזה אחת מעולה לעור מעורב.
גם לקלרינס יש הגנה מצויינת לטעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)