אפשר לקבל המלצות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לקבל המלצות ?
    דוד
    09/08/2012

לסבון פנים
    מסכה (שעושה נקיון פנים עמוק ובנוסף פנים זוהרות )
    פילינג (המטרה של הפלינג שאני יקבל עור פנים זוהר ויפה )
    וקרם לחות (שיהיה קליל לא אוהב כבד )

שכול המוצרים יתאימו לעור מעורב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשר לקבל המלצות ?

הוספת תגובה

• אפשר לקבל המלצות ? - תגובה

הרמוני רוט שבתאי
    16/08/2012

סבון פנים- פשוט תקפיד שזה אחד המיועד לפנים ולא סתם סבון גוף, עם PH5.5
    אם אתה רוצה משהו מעבר- חפש אחד שיהיה בלי SLS , סה"כ סבון תפקידו לנקות ואין לו חומרים שחודרים או משהו בסגנון. לקלרינס יש סבון שאמור להמריץ ולתת מראה זוהר והוא כתום, אבל זו חברה המוגדרת כחברת יוקרה.
    לגבי מסכה- הכי פשוט ובסיסי זה לערבב ביצה עם יוגורט ואת זה למרוח על הפנים אבל אם לא אז לא חסרות חברות עם מסכות מסוג זה, כל מסכה של נקיון בדרך כלל תתן תחושה נעימה נקיה וזוהרת לאחר השימוש בתנאי שהעור שלך מעורב עד שמן כמובן.
    פילינג- יש ללנקסטר סבון גרגרים ממש נחמד, אם כי בסך הכל אני אישית מעדיפה פילינג כימי ללא גרגרים כי הוא עובד יותר לעומק. בכל מקרה הסדר הוא פילינג ואז מסכה כמובן.
    קרם לחות- יש לגרנייה אחד שאני יודעת שאוהבים, אני אישית מאוד אוהבת את הקרם של ביופור וגם לי יש עור מעורב.
    כך או כך חשוב להקפיד לשים הגנה נגד שמש ויש ללה רוש פוזה אחת מעולה לעור מעורב.
    גם לקלרינס יש הגנה מצויינת לטעמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו