מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למירי דוקנועם22/08/2012
קודם כול תודה על התשובה
ביררתי לי המיי קאפ הזה יש לציין שאני בן ולא בת והאם קיים מיי קאפ של הדרמה קולור שהוא נזולי? כי הבנתי שזה לא נוזלי הבנתי שזה לא כמו קרם ואני רוצה שיהיה נוזלי שאני ימרח את זה כמו קרם ועוד דבר אני יותר נוטה לגוון בהיר מאשר חום למרות שהמוצא שלי הוא מזרחי מרוקאי אבל אני בהיר יחסית איזה צבע את חושבת שאני צריך לקחת גכי הם המליצו לי על D 51 הם אמרו שאנשים לא ישימו לב שאני אם מייקאפ
תודה רבה על התשובה את עוזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי דוק - תגובה
הרמוני רוט שבתאי25/08/2012הדרמה קולור לא נוזלי אבל יש מדלל שאפשר לרכוש איתו ואז הוא הופך למעין נוזלי. כדי שלא ישימו לב שאתה עם מייקאפ אתה צריך ללמוד איך לשים מייקאפ ובדרך כלל כדי לעשות זאת בצורה טובה צריך מברשת כלשהי. חפש ביוטיוב HOW TO PUT FLAWLESS FOUNDATION כדי לראות כמה תשובות אפשריות לשאלה כיצד למרוח אבל בדרך כלל לא מספיק עם האצבעות בלבד. בקריולן בארץ ישמחו להראות לך כיצד למרוח את המייקאפ בצורה הטובה ביותר
אבל בכל מקרה ההתנהגות עם מייקאפ היא שונה מאשר ההתנהגות עם קרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי דוק - תגובה
מירי דוק26/08/2012נועם ממש שמחתי לעזור!!!
לגבי הגוון שמתאים לך , אינני יכולה לעזור מכיוון שצריך תמיד לנסות על עור הפנים , אבל אם המליצו לך בסניף אז זה אחלה.
הרמוני כתבה לך על המדלל ואני מסכימה איתה בהחלט.
המדלל יכול להיות פיתרון די טוב עבורך.
גם אני משתמשת בו והוא אחלה אתה פשוט מזלף 3 טיפות ממנו על המייקאפ , מערבב עם האצבע ומשתמש.
לגבי אופן המריחה , בקריולן יש ספוגיות מחוספסות שלא הייתי ממליצה לך להשתמש בהן .
אני אישית משתמשת בספוג בצורת ביצה של מדינה מילאנו שניתן להשיגו בסופר פארם.
המריחה של המייק אפ עם הספוגית ממש פשוטה ומשווה תוצאות ממש טובות.
כמו שהרמוני אמרה מומלץ לראות קצת סרטונים על מריחה של מייק אפ ולהתמקצע קצת או לחילופין אם אתה מכיר מאפר/ת תמיד תוכל לבקש הדגמה קצרה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)