מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרושות מאפרות- זה ממש חשוב !!!!רחלי קורן12/03/2008
שלום לכולם.
שמי רחלי ואני עושה שירות לאומי בעמותת קו לחיים עמותה שמסייעת לילדים חולי סרטן שיתוק מוחין וניוון שרירים, ועוד מחלות רבות.
בעז"ה ביום רביעי בשבוע הבא אנו מקיימים מסיבת פורים ל120 ילדים חולים בשעות הבוקר בין 10-1 בשכונת רמות בירושלים.
אנו ממש זקוקים למאפרים לטובת אירוע זה בכדי לשמח את הילדים.
אם יש אנשים שיוכלו לעזור לנו לשמח את הילדים.
ואם אתם רוצים עוד פרטים
אנו תיצרו איתי קשר ב0526-747783
המשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי...
רוית אסף12/03/2008היי רחלי,
אשמח לקחת חלק באירוע. בתי הספר לאיפור שלי, מכשירים מאות מאפרים מקצועיים ואנו בהחלט נכונים לקחת חלק באירוע כה חשוב כזה.
מסרתי את פרטייך לאיילה, מנהלת ביה"ס שלי בסניף ירושלים. היא תיצור עימך קשר לתאום סופי. אנו משתפים פעולה עם גופים רבים ומוסדות כשלכם, עם המון אהבה.
ישר כוח,
בברכה,
רוית אסף.
בכל מקרה, את מוזמנת להתקשר 02-6234302- איילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)