טיפול קוסמטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קוסמטי
    דורין
    19/02/2013

כל כמה זמן בגדול מומלץ לעשות טיפול קוסמטי? יש לי אקנה בדרגה קלה ואני מנקה טוב את העור בבית כל יום עם סבון ומים. הולכת פעם בשלושה חודשים לטיפול קוסמטי האם זה מספיק? כי אני לא רואה שינוי של ממש או הטבה במצב וזה מאוד מציק לי, מה גם שבקייץ המצב מחמיר בגלל החום והזיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול קוסמטי

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי - תגובה

מירי דוק
    21/02/2013

בעיקרון הכל תלוי במצב ובסוג העור ומי שיכול. לומר לך את התדירות היא הקוסמטיקאית
    אם את אומרת שרת לא מרוצה מהטיפול אז אולי תחשבי להחליף קוסמטיקאית או לפחות לומר לשלך מה הציפיות שלך ממנה.
    כמו יש יש חומרים שאת יכולה לקנות אצל הקוסמטיקאית בכדי שימשו אותך לתחזוקה בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר לניקיון הפנים

טלי
    21/02/2013

התזונה גם מאוד חשובה. גם לי היה אקנה קל ולמען האמת רק לאחר שהתחלתי לקחת גלולות פמינט התחלתי ממש להרגיש שיפור בפנים, כמובן שזה גם בשילוב ניקיון הפנים פעמיים ביום עם סבון ללא סבון (אגב קליניק מעולה), מריחת קרם לחות והתחלתי גם לשנות את התזונה שלי, אני מקפידה לשתות יותר מים ומנסה להימנע כמה שיותר מאוכל שומני. קוסמטיקאית אני רואה רק פעם בחצי שנה (וגם לא תמיד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר לניקיון הפנים - תגובה

מירי דוק
    24/02/2013

טלי את צודקת בהחלט גם לנושא התזונה מרכיב משמעותי בטיפול באקנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו