עור פנים בקיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים בקיץ
    דריה
    08/04/2013

בוקר טוב
    אני חייבת לשאול כי הקיץ כבר ממש פה, אני בחורה לבנה מאוד ויש לי עור דק שבקיץ מאוד נוטה להתייבש ולהראות פחות טוב, אני שומרת על עצמי עם קרמים להגנה אבל זה לא עוזר ועכשיו אני כבר מתחילה לראות את הסימנים הראשונים...
    מה כדאי לעשות? אני מוסיפה קרמים של לחות אחרי מקלחת אבל זה לא עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים בקיץ

הוספת תגובה

• עור פנים בקיץ - תגובה

מירי דוק
    09/04/2013

ראשית חשוב מאוד לשתות הרבה מים בקיץ.
    מעבר למה שאת עושה את יכולה להוסיף גם סרום להגברת ספיגת הלחות ולקנות לך מסיכת הזנה שעוזרת בהחדרת הלחות.
    מעבר לכך יש אצל הקוסמטיקאיות מכשור חשמלי שתפקידו להחדיר לחות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת

ורד
    21/04/2013

שבסרום יש הרבה לחות - אז אולי כדאי לך לברר לגבי סרום שמתאים לך. גם לי יש עור פנים שנוטה להתייבש (ולא רק בקיץ) ובאמת אני מקפידה לשתות המון מים (זה מעולה לעור הפנים), אני גם לוקחת פיקנוגנול של סולגאר שגם שומר על לחות וגם מונע נזקים שנגרמים לעור ממזג האויר, לדעתי גם פגישת יעוץ אצל קוסמטיקאית טובה יכולה לעזור ואף לתת לך טיפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו