מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פנים:)29/05/2013
יש לי אירוע ב14 לחודש
אני מעוניינת לעשות טיפול. הבנתי שיש טיפול ניקוי פנים וטיפול יופי ( לפני אירועים)
מזמן כבר לא עשיתי ניקוי פנים עקב מצב כלכלי.
לכן אני שואלת אם טיפול יופי כולל הוצאת שחורים? אם אפשר לוותר על ניקוי פנים ולעשות רק יופי? איך זה הולך?
וכמה זמן לפני האירוע מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 22 בעלת עור מעורב
:)29/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פנים - תגובה
מירי דוק30/05/2013טיפול פנים עושים כ3 שבועות לפני האירוע כדי שהפנים ״יחלימו״ מהוצאת השחורים ולא ישארו חלילה סימנים.
טיפול יופי הוא טיפול שיש לעשות בסמיכות רבה לאירוע כיום לפני והוא אמור ליצור לפנים. מראה זוהר , חי , מלא לחות וכו׳.
לכן לפי מה שכתבת את צריכה טיפול יופי ולא טיפול פנים.
מזל טוב על האירוע ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם לא עשיתי ניקוי פנים הוצאת
:)30/05/2013שחורים כבר מזמן, אז עדיף לעשות ... לא?:-)
ושיתקרב האירוע אני אעשה טיפול יופי
ותודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם לא עשיתי ניקוי פנים הוצאת - תגובה
מירי דוק30/05/2013אם לא עשית אז תעשי והכי חשוב תהני !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)