מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוהבת להתאפריופי טבעי16/01/2014
אני אחת כזאת שלא אוהבת להתאפר(טוב גם האמת כי אני לא בדיוק יודעת) ואני מעדיפה לישון עוד חצי מאשר לבזבז אותם על מייקאפ
הדבר הכי יחידי שאני עושה זה לסבן את הפנים , לשים קרם לחות, קרם הגנה ולפעמים מסקרה .
הבעיה שהפנים שלי הן מהסוג הזה שתמיד נראה עייף,יש לי עיגולים שחורים...ז"א שאם אני לא שמה משהו שייכסה זה יכול להראות ממש לא יפה..
איזה פתרונות יש לך לגבי שיפור מראה הפנים בכללי?ולא פתרון של לשים איפור קליל יומיום :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוהבת להתאפר - תגובה
מירי דוק19/01/2014אם מפריעה לך שפנייך נראות עייפות אני מציעה לך ראשית לנסות לישון יותר במידה וניתן ושנית ללכת לקוסמטיקאית לעשות טיפולי פנים שיקנו לפנייך חיוניות וזוהר מה שגם ייתן מראה יותר יפה. אם בכל זאת זה לא יספיק אז אין מנוס מלהשתמש בקונסילר לכהויות בעניים שהרי כמה שלא נתעלם מזה זו מטרת האיפור.
ולגבי זה שאת לא יודעת להתאפר , יש מאפרות שעושות סדנאות איפור פרטניות וילמדו אותך להתאפר בדיוק כמו שמתאים לך ולאופי שלך. זו השקעה לא גדולה שיכולה לשמש אותך לכל החיים. כי אולי אחרי שתלמדי פתאום כן תרצי להתאפר כי עם האוכל בא בתאבון ;)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)