מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרים טבעיםשלומי11/05/2014
איזה חברות מוכרות מוצרים טבעים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הרבה חברות כאלו
הרמוני רוט שבתאי03/07/2014למשל LAVIDO, מורז ועוד רבות. לא בהכרח אגב מה שטבעי הוא אוטומטית יותר טוב. הרדוף הנחלים הוא צמח טבעי והוא רעל חזק מאוד וגם חרא של סוסים הוא טבעי- זה שזה טבעי לא בהכרח אומר שזה טוב ויעיל לעור הפנים. אם מתעקשים על ממש טבעי יש המון מתכונים באינטרנט ואפשר אפילו לרקוח לעצמך סרומים על בסיס שמנים אצל מישהו שמתמחה בארומתרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
שלומי03/07/2014כול מה שטבעי הוא נוצר עלידי בורא עולם למי שמאמין !
כול מוצר שהוא טבעי אין לו תופעות לוואי ...
למשל הרדוף הנחלים לא יודע בדיוק אם זה רעל או לא אני מבין אולי כנרא הוא נוצר בשביל רעל אמיתי ..
בשמפוים והקוסמטיקה בכול מוצר יש המון המון המון חומרים רעליים שמאוד מזקים לאדם (לא סתם כול האנשים היום מקרחים ועוד ועוד ועובדים אליהם בעיינים אומרים גנים )
השאלה אז למה החברות מייצרות תמוצרים שלהם עם הרבה רלעיים ולא טבעיים לגמרי ? בגלל שכול החומרים הרעליים הם בעצם מאוד מאוד זולים לייצור
לאומת טבעי אמיתי ! הוא הרבה יותר יקר
כמו למשל וולדה המוצרים שלהם מאוד יקרים !! כי הם באמת מרפים
למשל הייתה לי בעית גירודים בשיער השתמשתי בהמון סוגי שמפוים הכי יקרים קרסטס פול מיטשל ועוד ועוד כלום לא עזר אולי הרגיע אבל לא ריפא
עד שקניתי מוצר טבעי ופשוט נעלם !
שפתון הייתי משתמש במוצרים לא טבעיים !! עד שקניתי מוצר טבעי אמיתי ואין נגמר היובש בשפתיים אני סם אחד ל.......
ומי שרוצה לקנות באמת טבעי רק שתדעו שלא כול מוצר שרשום עליו טבעי הוא באמת כזה כי יש הרבה שרושמים והם רחוקים מי זה ........!! תבררו טוב טוב לפני שאתם קונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)