מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצמחת שיער בגבות.מורן26/05/2014
שלום,
אני בת 19 ועד לפני שנה, סבלתי מדבר הניקרא טריכוטילומניה ( תלישת שיער )
סבלתי מתלישת שיער דיי אובססיבית מגיל 11 עד גיל 18 באיזור הגבות.
למרבה הפלא.. נס.. הגבות שלי מלאות ושחורות אבל מעל הגבה ולאורכה.. היא מתקשה להתמלא ( אלו המקומות בהם תלשתי הכי הרבה ).
רציתי לשאול יש אפשרות למלא אותן כמו שהיו בצורה טבעית?
אני לא רוצה לגשת לחנות ולבקש מוצרים להצמחת הגבות.
יש משהו טבעי, בבית שאפשר לעשות?
הם נראות טוב מאוד, באמת.
אבל יש את האיזור למעלה ולאורך שיש שהם שיער הרבה יחסית, אבל מתקשה להתמלא לחלוטין.
בבקשה עזרה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן קיק
הרמוני רוט שבתאי13/06/2014שמן קיק יכול לעזור להצמיח שיערות- מורחים בצורה נקודתית על המקום בו רוצים שהשערות יצמחו קונים בכל בית מרקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן קיק
נויה18/09/2015אני הלכתי לבית מרקחת לקנות את השמן קיק לגבות והרוקח אמר שצריך מרשם רופא שפעם לא היו מבקשים,האם זה באמת עוזר או רק בקטנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן קיק - תגובה
הרמוני רוט שבתאי12/10/2015תלוי בנטיה הטבעית ובשיער שלך. יש כאלו שמאוד עוזר הם ויש שלא ויש שמגיבים באופן אלרגי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)